MAHALLE MUHTARLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2016 - 05:55, Güncelleme: 22.07.2016 - 05:55
 

MAHALLE MUHTARLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Seydişehir?de tüm mahalle Muhtarları 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Merkez ve Kırsalda görev yapan mahalle muhtarları Belediye meydanında 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle basın açıklaması düzenledi. Sofuhane Mahallesi Muhtarı Ramazan Demiray tarafından okunan açıklamada; ’’15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen Amacı, ülkemizin bütünlüğünü ortadan kaldırmaya, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğine kast etmeye ve yurdun barış ve istikrarını bitirmeye yönelik kalkışılan bu saldırının en çok etkilediği devletimizin en önemli yapı taşları olan biz muhtarları derinden kaygılandırıp üzmüştür. Olayın başlangıcından bu yana, toplumumuzun gösterdiği sağduyu ve vatan sevgisi ile azimli dik duruşu takdire şayandır. Siyasi görüşünü bir tarafa bırakıp, bölücülerin cana kasteden zulmü karşısında ölümü pahasına sokağını caddesini bırakmayan vatandaşımız, Türk tarihine bir kez daha altın harflerle yazılmayı hak etmiştir. Ülkemizin bekası için bu ve buna benzer saldırılardan korkmadığımızı, vatanımız uğruna verilecek her göreve hazır olduğumuzu belirtir, bu hain saldırıyı nefretle kınadığımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz. Ayrıca hain saldırıda ülkesinin bölünmez bütünlüğü için şehit olan şanlı polislerimize, askerlerimize, masum vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Dünyanın en kutlu Milleti, Türkiye Cumhuriyetimize Allah böyle acı ve sıkıntıları bir daha yaşatmasın.” dedi.
Seydişehir?de tüm mahalle Muhtarları 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Merkez ve Kırsalda görev yapan mahalle muhtarları Belediye meydanında 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle basın açıklaması düzenledi.

Sofuhane Mahallesi Muhtarı Ramazan Demiray tarafından okunan açıklamada; ’’15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen Amacı, ülkemizin bütünlüğünü ortadan kaldırmaya, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğine kast etmeye ve yurdun barış ve istikrarını bitirmeye yönelik kalkışılan bu saldırının en çok etkilediği devletimizin en önemli yapı taşları olan biz muhtarları derinden kaygılandırıp üzmüştür.

Olayın başlangıcından bu yana, toplumumuzun gösterdiği sağduyu ve vatan sevgisi ile azimli dik duruşu takdire şayandır. Siyasi görüşünü bir tarafa bırakıp, bölücülerin cana kasteden zulmü karşısında ölümü pahasına sokağını caddesini bırakmayan vatandaşımız, Türk tarihine bir kez daha altın harflerle yazılmayı hak etmiştir.

Ülkemizin bekası için bu ve buna benzer saldırılardan korkmadığımızı, vatanımız uğruna verilecek her göreve hazır olduğumuzu belirtir, bu hain saldırıyı nefretle kınadığımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz. Ayrıca hain saldırıda ülkesinin bölünmez bütünlüğü için şehit olan şanlı polislerimize, askerlerimize, masum vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Dünyanın en kutlu Milleti, Türkiye Cumhuriyetimize Allah böyle acı ve sıkıntıları bir daha yaşatmasın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.