SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2016 - 12:55, Güncelleme: 23.07.2016 - 12:55
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

Seydişehir Sağlık çalışanları Devlet Hastanesinden Belediye önüne kadar ellerine aldıkları bayraklarla darbeye hayır demek için Demokrasi yürüyüşü düzenledi.

Belediye önünde  toplu yatsı  namazı kılınarak başlayan, İlçe Müftüsünün sohbeti ile devam eden Darbeye karşı duruş a Orman ve  Su İşleri bakan yardımcısı Harun  Tüfekçi, Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal, Ak Parti İlçe  Başkanı Mustafa Konurer’de katıldı. Vatandaşların  yoğun ilgi gösterdiği gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Devlet  Hastanesinden Belediye  önüne kadar  ellerine aldıkları Bayraklarla yürüyüş düzenleyen Sağlık çalışanlarına toplantı alanında vatandaşlar destek verdi. Belediye önünde açıklama  yapan Devlet  Hastanesi Baş Hekimi  Fatih  Altıntepe; ’’Asker  Postalları ve  yabancı bayraklar altında yaşamaktansa, ölmeyi tercih eden  vatan evlatları, Dış güçlerin onlarca yıl önce yaptıkları planlar gereğince  kukla  hükümetler kurdular. Ortadoğu coğrafyasında, olmadı terör örgütleri icat ettiler. Bu zaman zaman  el kaide oldu, Başka  zaman Daeş, şimdi ise Fetö .Terör  örgütlerince  iç karışıklık çıkarttılar.Sırası ile  Afganistan,Irak ,Suriye,Mısır’da.Şimdi hedefleri  Türkiye. PKK  ile  beceremediler. Ne tesadüf değil mi? PKK yenildiği anda  Fetö terör  örgütü aracılığı ile  başlattıkları darbe  girişimi. Böl-Parçala-Yönet. Buna fırsat verecek miyiz?’’ dedi. Altıntepe açıklamasına Ah Güzel ülkem! Sen  ne  darbelere  ne  iç savaşlara direndin. Alevi, sunni dedier olmadı. Kürt Türk dediler olmadı. Şimdi yeni Piyon Fetö  aracılığı ile yapılan darbe girişimi ve sonrasında iç karışıklık planları.Uyanık ol ey  milletim.’’dedi Darbeye direnen Başta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Muhalefet Liderleri Devlet  Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu na teşekkür ederek  sürdürdüğü konuşmasında Altıntepe;’’asıl teşekkürü  hakeden benim, sensin, biziz, hepimiziz. Birimiz hepimiz olduğu sürece emellerine ulaşamayacaklar.’’dedi. Devlet  Hastanesi  Baş Hekimi Fatih Altıntepe Bu Millet babasız yaşar, anasız yaşar,evlatsız yaşar  ama vatansız yaşayamaz.Bu Bayraklar  son ferdimiz yaşayana kadar dalgalanmaya devam edecektir.’’diyerek sözlerini  tamamladı. Konuşma sonrası  katılımcılara yemek dağıtıldı.
Seydişehir Sağlık çalışanları Devlet Hastanesinden Belediye önüne kadar ellerine aldıkları bayraklarla darbeye hayır demek için Demokrasi yürüyüşü düzenledi.

Belediye önünde  toplu yatsı  namazı kılınarak başlayan, İlçe Müftüsünün sohbeti ile devam eden Darbeye karşı duruş a Orman ve  Su İşleri bakan yardımcısı Harun  Tüfekçi, Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal, Ak Parti İlçe  Başkanı Mustafa Konurer’de katıldı.

Vatandaşların  yoğun ilgi gösterdiği gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Devlet  Hastanesinden Belediye  önüne kadar  ellerine aldıkları Bayraklarla yürüyüş düzenleyen Sağlık çalışanlarına toplantı alanında vatandaşlar destek verdi.

Belediye önünde açıklama  yapan Devlet  Hastanesi Baş Hekimi  Fatih  Altıntepe; ’’Asker  Postalları ve  yabancı bayraklar altında yaşamaktansa, ölmeyi tercih eden  vatan evlatları, Dış güçlerin onlarca yıl önce yaptıkları planlar gereğince  kukla  hükümetler kurdular. Ortadoğu coğrafyasında, olmadı terör örgütleri icat ettiler. Bu zaman zaman  el kaide oldu, Başka  zaman Daeş, şimdi ise Fetö .Terör  örgütlerince  iç karışıklık çıkarttılar.Sırası ile  Afganistan,Irak ,Suriye,Mısır’da.Şimdi hedefleri  Türkiye. PKK  ile  beceremediler. Ne tesadüf değil mi? PKK yenildiği anda  Fetö terör  örgütü aracılığı ile  başlattıkları darbe  girişimi. Böl-Parçala-Yönet. Buna fırsat verecek miyiz?’’ dedi.

Altıntepe açıklamasına Ah Güzel ülkem! Sen  ne  darbelere  ne  iç savaşlara direndin. Alevi, sunni dedier olmadı. Kürt Türk dediler olmadı. Şimdi yeni Piyon Fetö  aracılığı ile yapılan darbe girişimi ve sonrasında iç karışıklık planları.Uyanık ol ey  milletim.’’dedi

Darbeye direnen Başta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Muhalefet Liderleri Devlet  Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu na teşekkür ederek  sürdürdüğü konuşmasında Altıntepe;’’asıl teşekkürü  hakeden benim, sensin, biziz, hepimiziz. Birimiz hepimiz olduğu sürece emellerine ulaşamayacaklar.’’dedi.

Devlet  Hastanesi  Baş Hekimi Fatih Altıntepe Bu Millet babasız yaşar, anasız yaşar,evlatsız yaşar  ama vatansız yaşayamaz.Bu Bayraklar  son ferdimiz yaşayana kadar dalgalanmaya devam edecektir.’’diyerek sözlerini  tamamladı.

Konuşma sonrası  katılımcılara yemek dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.