AVCI BAYRAMI RENKLİ GEÇTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2013 - 04:55, Güncelleme: 08.02.2013 - 04:55
 

AVCI BAYRAMI RENKLİ GEÇTİ

Seydişehir?de bu yılki avcılar bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de bu yılki avcılar bayramı renkli görüntülere sahne oldu. Seydişehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübünün düzenlediği avcılar bayramı programına Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, ilçe Mili Eğitim Müdürü Necip Şan’ın katıldı. Programa çok sayıda Avcı ve STK başkanları katıldı Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, avcılar bayramında avcıların hafta sonu Afyon Eber Gölü’nden  ve Kırşehir İrfanlı Barajında avlamış olduklarını belirtti. Şubat ayının 24 ünde av sezonunun kapanacağını söyleyen Başkan Güler “Güzel bir sezon geçirdik. Avcı arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalı ve kurallara uymalılar.Bu av bayramında emeği geçen kulüp yönetimi ve üyelerimize teşekkür ederim .Ayrıca Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, ilçe Mili Eğitim Müdürü Necip Şan bayramımıza teşrif ederek renk kattıkları için teşekkür ederim.” dedi.Şahinbaba Resteuran’ta düzenlenen avcılar bayramı programında av hayvanları etinden yapılan arabaşı çorbası ve pilav üstü av eti sunuldu. Daha sonra Kaymakam Tuncay Sonel ve bayram etkinliğine katılanlar beraberce Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübüne gittiler. Kulüp binasında Sami Kale ve ekibi eşliğince güzelce eğlendiler, çay içip sohbet ettiler. Kaymakam Tuncay Sonel kısa konuşmasında, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübünün düzenlediği av bayramı etkinliklerini beğendiğini söyleyerek “ Çok güzel oldu. Toplantı, cenaze derken yoğun bir şekilde koşturuyorduk, Sağ olsunlar bu etkinliği hazırlayan arkadaşlar farklılık düşünüp müzikte koymuşlar. Doğru söylemek gerekirse bizim içinde iyi oldu.” Dedi.
Seydişehir?de bu yılki avcılar bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir’de bu yılki avcılar bayramı renkli görüntülere sahne oldu.

Seydişehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübünün düzenlediği avcılar bayramı programına Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, ilçe Mili Eğitim Müdürü Necip Şan’ın katıldı.

Programa çok sayıda Avcı ve STK başkanları katıldı Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, avcılar bayramında avcıların hafta sonu Afyon Eber Gölü’nden  ve Kırşehir İrfanlı Barajında avlamış olduklarını belirtti. Şubat ayının 24 ünde av sezonunun kapanacağını söyleyen Başkan Güler “Güzel bir sezon geçirdik. Avcı arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalı ve kurallara uymalılar.Bu av bayramında emeği geçen kulüp yönetimi ve üyelerimize teşekkür ederim .Ayrıca Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, ilçe Mili Eğitim Müdürü Necip Şan bayramımıza teşrif ederek renk kattıkları için teşekkür ederim.” dedi.Şahinbaba Resteuran’ta düzenlenen avcılar bayramı programında av hayvanları etinden yapılan arabaşı çorbası ve pilav üstü av eti sunuldu.

Daha sonra Kaymakam Tuncay Sonel ve bayram etkinliğine katılanlar beraberce Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübüne gittiler.

Kulüp binasında Sami Kale ve ekibi eşliğince güzelce eğlendiler, çay içip sohbet ettiler.

Kaymakam Tuncay Sonel kısa konuşmasında, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübünün düzenlediği av bayramı etkinliklerini beğendiğini söyleyerek “ Çok güzel oldu. Toplantı, cenaze derken yoğun bir şekilde koşturuyorduk, Sağ olsunlar bu etkinliği hazırlayan arkadaşlar farklılık düşünüp müzikte koymuşlar. Doğru söylemek gerekirse bizim içinde iyi oldu.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.