TAŞIMALI ÖĞRENCİ VELİLERİNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 11:55, Güncelleme: 19.11.2016 - 11:55
 

TAŞIMALI ÖĞRENCİ VELİLERİNE ZİYARET

Kesecik Ortaokulu idareci ve öğretmenleri okullarına taşımalı eğitim yolu ile gelen öğrenci velilerine ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar?la birlikte yaptılar.

Kesecik Ortaokulu personeli her yıl TEOG sınavları öncesinde öğrencilerin durumlarını görüşmek, daha verimli çalışmalar yapmalarını sağlamak amacıyla yaptıkları veli ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın katılımı ile birlikte yaptılar. Kesecik Ortaokuluna taşımalı olarak Kuran Köyünden gelen öğrencilerin velilerini ziyaret ettiler. Okul Müdürü Şenol Söyleyici “ Veli ziyaretlerimizi öğrencimizin çalışma ortamını görme, ailenin bakış açısını öğrenme ve karşılıklı destekler ile öğrencilerimizi daha iyiye sevk etme açısından son derece faydalı buluyoruz. Bu ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a çok teşekkür ediyoruz “ dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise “ Eğitim camiasının sorumluları olarak her daim personelimizin yanındayız. Uzak yakın diye düşünmeden taşımalı öğrenci velilerini ziyaret eden Kesecik Ortaokulu idareci ve öğretmenleri ile öğrencilerinin başarılarının daim olmasını diliyorum. Bize kapılarını açan öğrenci velilerimize de çok teşekkür ediyorum. “ dedi.
Kesecik Ortaokulu idareci ve öğretmenleri okullarına taşımalı eğitim yolu ile gelen öğrenci velilerine ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar?la birlikte yaptılar.

Kesecik Ortaokulu personeli her yıl TEOG sınavları öncesinde öğrencilerin durumlarını görüşmek, daha verimli çalışmalar yapmalarını sağlamak amacıyla yaptıkları veli ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın katılımı ile birlikte yaptılar. Kesecik Ortaokuluna taşımalı olarak Kuran Köyünden gelen öğrencilerin velilerini ziyaret ettiler. Okul Müdürü Şenol Söyleyici “ Veli ziyaretlerimizi öğrencimizin çalışma ortamını görme, ailenin bakış açısını öğrenme ve karşılıklı destekler ile öğrencilerimizi daha iyiye sevk etme açısından son derece faydalı buluyoruz. Bu ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a çok teşekkür ediyoruz “ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise “ Eğitim camiasının sorumluları olarak her daim personelimizin yanındayız. Uzak yakın diye düşünmeden taşımalı öğrenci velilerini ziyaret eden Kesecik Ortaokulu idareci ve öğretmenleri ile öğrencilerinin başarılarının daim olmasını diliyorum. Bize kapılarını açan öğrenci velilerimize de çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.