METEOROLOJİ ALANI HALKIN HİZMETİNE AÇILACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 04:25, Güncelleme: 23.11.2016 - 04:25
 

METEOROLOJİ ALANI HALKIN HİZMETİNE AÇILACAK

METEOROLOJİ ALANI HALKIN HİZMETİNE AÇILACAK

Daha önce belediye tarafından yeşil alan olarak kullanılması düşünülen Milli Egemenlik caddesinde bulunan meteoroloji hizmet binası ve bahçesi Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci’nin ilçemizde yaptığı toplantıda yine gündeme geldi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji bölge müdürlüğünün de bulunduğu toplantıda halen belediye ve bakanlık arasında devir prosedürü devam eden sadece binada otomatik cihazı bulunan ve personelin bulunmadığı meteoroloji hizmet binası dijital ölçümleri aksatılmadan vatandaşın park alanı olarak kullanılma hizmetine açılması istendi. Toplantıda bulunan belediye başkanı Mehmet Tutal ve meteoroloji bölge müdürü birlikte mutabık kaldıkları meteoroloji alanının Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci tarafından halkın hizmetine sunulması için çalışma yapılması istendi.
METEOROLOJİ ALANI HALKIN HİZMETİNE AÇILACAK

Daha önce belediye tarafından yeşil alan olarak kullanılması düşünülen Milli Egemenlik caddesinde bulunan meteoroloji hizmet binası ve bahçesi Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci’nin ilçemizde yaptığı toplantıda yine gündeme geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji bölge müdürlüğünün de bulunduğu toplantıda halen belediye ve bakanlık arasında devir prosedürü devam eden sadece binada otomatik cihazı bulunan ve personelin bulunmadığı meteoroloji hizmet binası dijital ölçümleri aksatılmadan vatandaşın park alanı olarak kullanılma hizmetine açılması istendi.

Toplantıda bulunan belediye başkanı Mehmet Tutal ve meteoroloji bölge müdürü birlikte mutabık kaldıkları meteoroloji alanının Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci tarafından halkın hizmetine sunulması için çalışma yapılması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.