GENEL SEKRETER KILCA'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 11:50, Güncelleme: 02.12.2016 - 11:50
 

GENEL SEKRETER KILCA'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık'a Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık ve  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  birlikte yapımı devam eden Şehir Konağı ve KOMEK'te incelemelerde bulundular. Genel Sekreter Kılca ve Başkan Tutal, KOMEK kursiyerlerinin istek ve taleplerini alarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık'a Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık ve  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  birlikte yapımı devam eden Şehir Konağı ve KOMEK'te incelemelerde bulundular.

Genel Sekreter Kılca ve Başkan Tutal, KOMEK kursiyerlerinin istek ve taleplerini alarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.