İNLİCE?DE ECZACIBAŞI ALTIN ARAMAYA BAŞLIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2016 - 04:05, Güncelleme: 21.12.2016 - 04:05
 

İNLİCE?DE ECZACIBAŞI ALTIN ARAMAYA BAŞLIYOR

Eczacıbaşı İnlice ve bulumya bölgesinde altın aramak için inşaat çalışmalarına başladı.

Daha öncede bir İngiliz firması bu bölgede ve Seydişehir-Beyşehir civarında yaptığı sondaj çalışmalarında yüksek oranda altın bulunduğunu bildirmişti. MTA’nın son yıllarda özellikle zengin altın madeni rezervini bulunma ihtimali yüksek yerlerden olan bu bölgede aramalar yaptığı yapılan araştırmalarda olumlu sonuç aldığı ve 9 farklı sahada altın rezervine ulaştığı öte yandan bir İngiliz firmasının yaklaşık 1.5 yıldır merkez Meram ilçesine bağlı İnlice Mahallesi yakınlarında yüksek oranda altın ve gümüş rezervine ulaşıldığı belirtilmişti. Bu gelişmelerden sonra yaklaşık 2 ay önce İnlice ve bulumya bölgesine doğru bulunan sahadaki köylülere ait arazileri alan Eczacıbaşı firmasının altın arama ruhsatı ve gerekli izinleri alarak inşaat çalışmalarını başlattığı öğrenildi.
Eczacıbaşı İnlice ve bulumya bölgesinde altın aramak için inşaat çalışmalarına başladı.

Daha öncede bir İngiliz firması bu bölgede ve Seydişehir-Beyşehir civarında yaptığı sondaj çalışmalarında yüksek oranda altın bulunduğunu bildirmişti.

MTA’nın son yıllarda özellikle zengin altın madeni rezervini bulunma ihtimali yüksek yerlerden olan bu bölgede aramalar yaptığı yapılan araştırmalarda olumlu sonuç aldığı ve 9 farklı sahada altın rezervine ulaştığı öte yandan bir İngiliz firmasının yaklaşık 1.5 yıldır merkez Meram ilçesine bağlı İnlice Mahallesi yakınlarında yüksek oranda altın ve gümüş rezervine ulaşıldığı belirtilmişti.

Bu gelişmelerden sonra yaklaşık 2 ay önce İnlice ve bulumya bölgesine doğru bulunan sahadaki köylülere ait arazileri alan Eczacıbaşı firmasının altın arama ruhsatı ve gerekli izinleri alarak inşaat çalışmalarını başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.