Seydişehir'de hırsızlık

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2017 - 04:10, Güncelleme: 26.02.2017 - 04:10
 

Seydişehir'de hırsızlık

Seydişehir'de kepengi kırılarak bir işyeri soyuldu.

  Seydişehirde kepengi kırılarak girilen bir marketten, çok sayıda sigara ve kasadaki paranın çalındığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Alaylar 2 Mahallesi'nde Osman T,  ait marketin kepenginin kırılarak içeri giren   hırsız  veya  hırsızlar işyerinden, sigara ve kasada bulunan bir miktar parayı(  çalınan sigara   ve paranın toplam 13 bin  TL)   alarak   kayıplara   karıştı.Sabah gelince    olayı  fark ederek  işyeri sahibi   durumu hemen  polise bildirdi. Olay yerine gelen  polis ekipleri, yaptıkları incelemede, market kepenginin kırıldığını, marketteki sigara ve kasada bulunan paraların çalındığını belirledi. Olayla ilgiligeniş çaplı soruşturması sürüyor.
Seydişehir'de kepengi kırılarak bir işyeri soyuldu.

 

Seydişehirde kepengi kırılarak girilen bir marketten, çok sayıda sigara ve kasadaki paranın çalındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Alaylar 2 Mahallesi'nde Osman T,  ait marketin kepenginin kırılarak içeri giren   hırsız  veya  hırsızlar işyerinden, sigara ve kasada bulunan bir miktar parayı(  çalınan sigara   ve paranın toplam 13 bin  TL)   alarak   kayıplara   karıştı.Sabah gelince    olayı  fark ederek  işyeri sahibi   durumu hemen  polise bildirdi.

Olay yerine gelen  polis ekipleri, yaptıkları incelemede, market kepenginin kırıldığını, marketteki sigara ve kasada bulunan paraların çalındığını belirledi.

Olayla ilgiligeniş çaplı soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.