HEMŞERİMİZ UZMAN ÇAVUŞ KADİR DEDE GAZİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2017 - 03:00, Güncelleme: 03.03.2017 - 03:00
 

HEMŞERİMİZ UZMAN ÇAVUŞ KADİR DEDE GAZİ OLDU

Fırat Kalkanı harekâtında El Bab?ın ele geçirilmesine yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının bulunduğu bir bina DEAŞ hedeflerine yönelik hava harekâtına katılan Rus savaş uçağı tarafından yanlışlıkla vurulmuştu.

Savaş uçağından yanlışlıkla atılan bombayla yaralanan Seydişehirli Tank Uzman Çavuş Kadir Dede,  Kilis Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilerek uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Burada babası Derviş Dede ve annesiyle görüşen uzman Çavuş, Çerkezköy’de ikamet ettiği evine aynı uçakla döndü. Gazeteci meslektaşımız Derviş Dede, yaptığı açıklamada oğluma kavuştuğum için mutluyum. Komutanları bana tanktan düşerek yaralandığını söylemişlerdi diyerek; " Oğlumun yaralanmasından sonra gerçek durumunu öğrendik. Kilis’teki tedavisinin ardından oğlum Konya’ya getirildi orada görüştüm. Oğlum bana tankın altına gizlenerek kurtulduğunu söyledi. Ayağından şarapnel parçalarıyla yaralanmış. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Allah şehit ailelerine sabır versin, gazilerimize de şifa versin. Bir an önce Suriye'de savaşın ve terör olayların bitmesini istiyoruz’’dedi. Evli olan Uzman Çavuş Kadir Dede’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Fırat Kalkanı harekâtında El Bab?ın ele geçirilmesine yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının bulunduğu bir bina DEAŞ hedeflerine yönelik hava harekâtına katılan Rus savaş uçağı tarafından yanlışlıkla vurulmuştu.

Savaş uçağından yanlışlıkla atılan bombayla yaralanan Seydişehirli Tank Uzman Çavuş Kadir Dede,  Kilis Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilerek uçakla memleketi Konya’ya getirildi.

Burada babası Derviş Dede ve annesiyle görüşen uzman Çavuş, Çerkezköy’de ikamet ettiği evine aynı uçakla döndü.

Gazeteci meslektaşımız Derviş Dede, yaptığı açıklamada oğluma kavuştuğum için mutluyum. Komutanları bana tanktan düşerek yaralandığını söylemişlerdi diyerek; " Oğlumun yaralanmasından sonra gerçek durumunu öğrendik. Kilis’teki tedavisinin ardından oğlum Konya’ya getirildi orada görüştüm. Oğlum bana tankın altına gizlenerek kurtulduğunu söyledi. Ayağından şarapnel parçalarıyla yaralanmış. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Allah şehit ailelerine sabır versin, gazilerimize de şifa versin. Bir an önce Suriye'de savaşın ve terör olayların bitmesini istiyoruz’’dedi.

Evli olan Uzman Çavuş Kadir Dede’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.