''DİRENİŞTEN DİRİLİŞE '' İSİMLİ KOMPOZİSYON İL BİRİNCİSİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2017 - 11:50, Güncelleme: 11.03.2017 - 11:50
 

''DİRENİŞTEN DİRİLİŞE '' İSİMLİ KOMPOZİSYON İL BİRİNCİSİ OLDU

Suğla Tarım Meslek Lisesi Öğrencisi Hasan Hüseyin Taşlı, Milli Eğitim tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi konulu kompozisyon yarışmasında Konya 1. si oldu.

İlk 3 öğrenciye  para ödüllü yarışmada dereceye girme şansı olan H. Hüseyin Şanslı ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını bu tür yarışmaya katılan öğrencilerin diğer öğrencilere örnek teşkil ettiğini belirterek;”ilçemiz bu tür etkinliklere devamlı katılıyor ve son zamanlarda güzel derecelerle dönülüyor bizde mutlu oluyoruz. Direnişten Dirilişe isimli kompozisyonundan dolayı 9. sınıf öğrencimiz Hasan Hüseyin Taşlı' yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Kibar, Okul Müdürü Ömer Dinçsoy’a  ve öğretmenlere güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.       
Suğla Tarım Meslek Lisesi Öğrencisi Hasan Hüseyin Taşlı, Milli Eğitim tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi konulu kompozisyon yarışmasında Konya 1. si oldu.

İlk 3 öğrenciye  para ödüllü yarışmada dereceye girme şansı olan H. Hüseyin Şanslı ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını bu tür yarışmaya katılan öğrencilerin diğer öğrencilere örnek teşkil ettiğini belirterek;”ilçemiz bu tür etkinliklere devamlı katılıyor ve son zamanlarda güzel derecelerle dönülüyor bizde mutlu oluyoruz. Direnişten Dirilişe isimli kompozisyonundan dolayı 9. sınıf öğrencimiz Hasan Hüseyin Taşlı' yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kibar, Okul Müdürü Ömer Dinçsoy’a  ve öğretmenlere güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.