YENİ OTO SANAYİ SOYULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2017 - 01:00, Güncelleme: 21.03.2017 - 01:00
 

YENİ OTO SANAYİ SOYULDU

Hırsızlar yeni oto sanayinde iki parçacı ve iki büfe olmak üzere dört dükkanı soydular.

Yeni oto sanayinde gece meydana gelen hırsızlık olayında Mehmet Kocabıyık, Hacı Ahmet Keser’e ait yedek parça dükkanları Uğur Tekin ve Metin Metin’e ait büfelerin kilitlerini kırarak soyduklar. Büfelerden genellikle sigara, yedek parçacılardan ise otomobil parçaları ve çelik kasalarda bulunan bir miktar paraları aldıkları öğrenildi.
Hırsızlar yeni oto sanayinde iki parçacı ve iki büfe olmak üzere dört dükkanı soydular.

Yeni oto sanayinde gece meydana gelen hırsızlık olayında Mehmet Kocabıyık, Hacı Ahmet Keser’e ait yedek parça dükkanları Uğur Tekin ve Metin Metin’e ait büfelerin kilitlerini kırarak soyduklar.

Büfelerden genellikle sigara, yedek parçacılardan ise otomobil parçaları ve çelik kasalarda bulunan bir miktar paraları aldıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.