DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2017 - 12:25, Güncelleme: 04.04.2017 - 12:25
 

DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Seydişehir özel Eğitim ve İş Uygulama okulunda Otizmliler günü etkinliği düzenlendi.

Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında belediye otobüsü otizmin renkleri ile boyandı. Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizmli bireylerin sorunlarına çözüm bulmak amaçlı düzenlenen etkinliğe  Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, aileler ve çocuklar katıldı. Tüm dünyada olduğu gibi  Seydişehir’de de Otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar keyifli bir gün geçirdi.
Seydişehir özel Eğitim ve İş Uygulama okulunda Otizmliler günü etkinliği düzenlendi.

Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında belediye otobüsü otizmin renkleri ile boyandı.

Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizmli bireylerin sorunlarına çözüm bulmak amaçlı düzenlenen etkinliğe  Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, aileler ve çocuklar katıldı.

Tüm dünyada olduğu gibi  Seydişehir’de de Otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.