BELEDİYE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2017 - 12:25, Güncelleme: 18.04.2017 - 12:25
 

BELEDİYE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliği araç filosu güçleniyor.

Seydişehir Belediyesine hafriyat ve araç taşımada kullanılmak üzere çekici tır ve hafriyat kamyonunu bünyesine dâhil etti. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi araç filosunun gün geçtikçe güçlendiğini artık harfiyat taşıma noktasında sorun yaşanmayacağını kaydetti. 2015 ve 2017 model iki araç alındığını kaydeden Başkan Tutal;" gün geçtikçe Seydişehir Belediyesi araç filomuzu güçlendiriyoruz. 2017 Model sıfır 25 tonluk Hafriyat çekme işleminde kullanacağımız araç, 2015 model hafriyat taşıma ve çekici kamyonu alındı. Seydişehirli hemşerilerimize hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni araçlarımız hayırlı ve uğurlu olsun."dedi.
Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliği araç filosu güçleniyor.

Seydişehir Belediyesine hafriyat ve araç taşımada kullanılmak üzere çekici tır ve hafriyat kamyonunu bünyesine dâhil etti.

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi araç filosunun gün geçtikçe güçlendiğini artık harfiyat taşıma noktasında sorun yaşanmayacağını kaydetti.

2015 ve 2017 model iki araç alındığını kaydeden Başkan Tutal;" gün geçtikçe Seydişehir Belediyesi araç filomuzu güçlendiriyoruz. 2017 Model sıfır 25 tonluk Hafriyat çekme işleminde kullanacağımız araç, 2015 model hafriyat taşıma ve çekici kamyonu alındı. Seydişehirli hemşerilerimize hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni araçlarımız hayırlı ve uğurlu olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.