KORUMA BEKÇİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2017 - 07:16, Güncelleme: 12.05.2017 - 07:16
 

KORUMA BEKÇİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Koruma Bekçileri İle Toplantı Yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe Tarım Müdürü Yavuz ÜNÜVAR, Seydişehir İlçe Jandarma  Komutanı Burak ÇELİK, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah SÜRER ve Bekçiler katıldı. 2017 yılı Çalışmalarının değerlendirildiği toplantı sonrası açıklama  yapan  Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah SÜRER; "Kaymakam ve Jandarma komutanlığımızın desteği ile başlamış olup 2017 yılı sezonu Hayırlı olur inşallah"dedi.
Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Koruma Bekçileri İle Toplantı Yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe Tarım Müdürü Yavuz ÜNÜVAR, Seydişehir İlçe Jandarma  Komutanı Burak ÇELİK, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah SÜRER ve Bekçiler katıldı.

2017 yılı Çalışmalarının değerlendirildiği toplantı sonrası açıklama  yapan  Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah SÜRER; "Kaymakam ve Jandarma komutanlığımızın desteği ile başlamış olup 2017 yılı sezonu Hayırlı olur inşallah"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.