HAYVAN HIRSIZLARI KAÇAMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2017 - 02:25, Güncelleme: 15.05.2017 - 02:25
 

HAYVAN HIRSIZLARI KAÇAMADI

Seydişehir’de Uluderen yaylasında hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen baba ve 2 oğlu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Ketenli Mahallesi Uluderen Yaylası'nda  Sahibinin   başında  olmadığı  halde   büyükbaş  hayvanları kamyona  yükleyen  olduğunu   gören  durumdan  şüphelenerek olayı   hemen   Mahalle muhtarına   bildirdi. Mahalle  muhtarının   ve Mahalle   halkının  yardımı ile Şüpheli Kamyon   fazla   uzaklaşmadan   mahalle çıkışında durduruldu. Kamyona  sahibin   habersiz   olarak  yüklenen  bir inek ve 2 danayı  araçtan  indirerek  sahibine teslim edildi.  Hayvanları  yükleyip   götürmek isteyen Şüpheli İbrahim Y. ve 2 oğlu ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Seydişehir’de Uluderen yaylasında hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen baba ve 2 oğlu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Ketenli Mahallesi Uluderen Yaylası'nda  Sahibinin   başında  olmadığı  halde   büyükbaş  hayvanları kamyona  yükleyen  olduğunu   gören  durumdan  şüphelenerek olayı   hemen   Mahalle muhtarına   bildirdi.

Mahalle  muhtarının   ve Mahalle   halkının  yardımı ile Şüpheli Kamyon   fazla   uzaklaşmadan   mahalle çıkışında durduruldu. Kamyona  sahibin   habersiz   olarak  yüklenen  bir inek ve 2 danayı  araçtan  indirerek  sahibine teslim edildi. 

Hayvanları  yükleyip   götürmek isteyen Şüpheli İbrahim Y. ve 2 oğlu ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.