KARATE TAKIMI İZMİR'DEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2013 - 03:28, Güncelleme: 04.03.2013 - 03:28
 

KARATE TAKIMI İZMİR'DEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldızlar Karate Takımı İzmir'den mutlu döndü.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldızlar Karate  Takımı İzmir'den  mutlu döndü. 1-3 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen ve 56 ilden 1700'ün üstünde  sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Karate  Şampiyonası'na Seydişehir Belediyesi Spor Kulübünden 15 sporcu katıldı.  Seydişehir Belediyesi   Yıldızlar Karate Takımından Ulviye Karaboğa   35 kg'da Türkiye Üçüncüsü olarak Seydişehir'in gururu oldu. 40 kg'da Mert Emir Çiftçi Türkiye beşincisi olurken, 52 kg'da Mustafa Çiftçi Türkiye altıncısı olarak Seydişehir Belediyesi Karate Takımını başarı ile temsil ettiler. Derece alan  sporcularımız bu yıl içerisinde Milli Takım  Hazırlık Kampına çağrılarak   Uluslararası maçlarda ilçemizi ve ülkemizi temsil edecekler. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Belediye Spor Kulübü antrenörü Ali Osman Güler ve takım sporcularını tebrik ederek  başarılarının devamını diledi. Kulüp Antrenörü Ali Osman Güler  ise  kendilerine destek veren başta  Seydişehir   Belediye  Başkanı Abdulkadir Çat olmak üzere sporculara, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldızlar Karate Takımı İzmir'den mutlu döndü.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldızlar Karate  Takımı İzmir'den  mutlu döndü.

1-3 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen ve 56 ilden 1700'ün üstünde  sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Karate  Şampiyonası'na Seydişehir Belediyesi Spor Kulübünden 15 sporcu katıldı.

 Seydişehir Belediyesi   Yıldızlar Karate Takımından Ulviye Karaboğa   35 kg'da Türkiye Üçüncüsü olarak Seydişehir'in gururu oldu.

40 kg'da Mert Emir Çiftçi Türkiye beşincisi olurken, 52 kg'da Mustafa Çiftçi Türkiye altıncısı olarak Seydişehir Belediyesi Karate Takımını başarı ile temsil ettiler.

Derece alan  sporcularımız bu yıl içerisinde Milli Takım  Hazırlık Kampına çağrılarak   Uluslararası maçlarda ilçemizi ve ülkemizi temsil edecekler.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Belediye Spor Kulübü antrenörü Ali Osman Güler ve takım sporcularını tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

Kulüp Antrenörü Ali Osman Güler  ise  kendilerine destek veren başta  Seydişehir   Belediye  Başkanı Abdulkadir Çat olmak üzere sporculara, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.