SATRANÇ TURNUVASINDA İMAM HATİP ORTAOKULU İLÇE BİRİNCİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2017 - 05:41, Güncelleme: 16.05.2017 - 05:41
 

SATRANÇ TURNUVASINDA İMAM HATİP ORTAOKULU İLÇE BİRİNCİSİ

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu kız ve erkek takımlarda ilçe birincisi oldu.

Okul müdürü Ramazan Harmancı; “okulumuzda satranç kursu ve takımı yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz büyük bir başarı gösterdi. Kurs öğretmenimiz Gül Gürol ve öğrencilerimizi kutluyorum’ dedi.  Kurs öğretmeni Gül Gürol ise, “satranç, hafızayı kıvraklaştıran, bütün ihtimalleri muhakeme etmeyi, saygılı ve sabırlı olmayı sağlayan bir spordur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” diyerek sözlerine son verdi. Kazanan öğrenciler; Kız Takımı: Zehra Doğu, Zeynep Aykurt, Zeynep Sena Şahin Erkek Takımı: Yunus Emre Sarıkamış, Musa Öztürk, Ahmet Furkan Yazıcı, Muhammed Samed Mete
İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği satranç turnuvası küçükler kategorisinde Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu kız ve erkek takımlarda ilçe birincisi oldu.

Okul müdürü Ramazan Harmancı; “okulumuzda satranç kursu ve takımı yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz büyük bir başarı gösterdi. Kurs öğretmenimiz Gül Gürol ve öğrencilerimizi kutluyorum’ dedi.

 Kurs öğretmeni Gül Gürol ise, “satranç, hafızayı kıvraklaştıran, bütün ihtimalleri muhakeme etmeyi, saygılı ve sabırlı olmayı sağlayan bir spordur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Kazanan öğrenciler;

Kız Takımı: Zehra Doğu, Zeynep Aykurt, Zeynep Sena Şahin

Erkek Takımı: Yunus Emre Sarıkamış, Musa Öztürk, Ahmet Furkan Yazıcı, Muhammed Samed Mete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.