FETÖ’DEN ARANAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2017 - 07:39, Güncelleme: 30.05.2017 - 07:39
 

FETÖ’DEN ARANAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

FETÖ davasında aranan iki kişi Afyon ve Karaman’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir’de ikamet eden ve FETÖ davasından sohbetçi oldukları iddiasıyla aranan M.A. Afyon’un Sandıklı ilçesinde ve İ.E. ise Karaman’ın Ermenek ilçesinde yakalanarak ilçemize getirildi. Polis tarafından yapılan soruşturmadan sonra bu iki kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine götürüldüğü öğrenildi.
FETÖ davasında aranan iki kişi Afyon ve Karaman’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir’de ikamet eden ve FETÖ davasından sohbetçi oldukları iddiasıyla aranan M.A. Afyon’un Sandıklı ilçesinde ve İ.E. ise Karaman’ın Ermenek ilçesinde yakalanarak ilçemize getirildi.

Polis tarafından yapılan soruşturmadan sonra bu iki kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine götürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.