KOMŞULARI İFTAR YEMEĞİ BULUŞTURUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2017 - 03:51, Güncelleme: 17.06.2017 - 03:51
 

KOMŞULARI İFTAR YEMEĞİ BULUŞTURUYOR

Komşuları iftar yemeği buluşturuyor

İftar yemeklerinde site ve mahalle sakinlerinin düzenlemiş olduğu iftar yemekleri komşuluk bağını güçlendiriyor. Meslek odaları, dernekler, kurumlar ve kuruluşların düzenlediği iftar yemeklerinden sonra komşuların ve mahallelerin düzenlediği iftar yemeklerinde de büyük artış görülüyor. Ulukapı mahallesi 707 sk. Sakinlerinin iftar yemeğinde buluşmasında da komşular arasında ki küslük ve dargınlığı giderdiği ve dayanışmayı artırdığı görüldü. 
Komşuları iftar yemeği buluşturuyor

İftar yemeklerinde site ve mahalle sakinlerinin düzenlemiş olduğu iftar yemekleri komşuluk bağını güçlendiriyor.

Meslek odaları, dernekler, kurumlar ve kuruluşların düzenlediği iftar yemeklerinden sonra komşuların ve mahallelerin düzenlediği iftar yemeklerinde de büyük artış görülüyor.

Ulukapı mahallesi 707 sk. Sakinlerinin iftar yemeğinde buluşmasında da komşular arasında ki küslük ve dargınlığı giderdiği ve dayanışmayı artırdığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.