MERKEZ VE KIRSAL MAHALLELERDE YAĞMUR SULARI KONTROL ALTINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2017 - 12:00, Güncelleme: 19.06.2017 - 12:00
 

MERKEZ VE KIRSAL MAHALLELERDE YAĞMUR SULARI KONTROL ALTINDA

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her geçen gün yeni bir mahallede alt yapı güçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Alt yapı güçlendirme çalışmalarını iklim şartlarının elverdiği ölçüde hızlandıran Seydişehir Belediyesi, İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde büz döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kırsal mahallelerde yağmur suyu kanallarına, 600’lük büz döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, kısa sürede döşemeleri tamamlayarak tespit, çalışmaları yapılmış diğer bölgelerde çalışmalara devam edecekler. Seydişehir ve kırsal mahallelerinde alt yapı ve üst yapı noktasında sorunsuz hale gelmesi için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” İlçemizin alt yapısı, üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Seydişehir’de yağmur, su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Seydişehir oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi  
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her geçen gün yeni bir mahallede alt yapı güçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Alt yapı güçlendirme çalışmalarını iklim şartlarının elverdiği ölçüde hızlandıran Seydişehir Belediyesi, İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerde yağmur suyu kanallarına, 600’lük büz döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, kısa sürede döşemeleri tamamlayarak tespit, çalışmaları yapılmış diğer bölgelerde çalışmalara devam edecekler.

Seydişehir ve kırsal mahallelerinde alt yapı ve üst yapı noktasında sorunsuz hale gelmesi için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” İlçemizin alt yapısı, üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Seydişehir’de yağmur, su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Seydişehir oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.