SEYDİŞEHİR’DE İLK OTOPARK HİZMETE GİRİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2017 - 01:35, Güncelleme: 21.06.2017 - 01:35
 

SEYDİŞEHİR’DE İLK OTOPARK HİZMETE GİRİYOR

Eski cezaevinin bulunduğu 6.100 metrekarelik alanın otopark olarak hizmete açılma çalışmalarına hız verildi.

Seydişehir belediyesi tarafından alanda bulunan eski cezaevinin yıkımından sonra zemin sıkıştırma çalışmalarına başlanan otoparkın en kısa zamanda sıcak asfalt dökülerek hizmete sunulacağı öğrenildi. Seydişehir’de ilk hizmete açılan otopark olacak Akyol Mezarlığı yanında ki alanın şimdilik bu şekilde hizmet vereceği ilerde ise çok katlı otoparka dönüşeceği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde ilçenin ana caddelerinde ücretli otoparka geçilmesinden sonra ilk kez otoparkın açılmasıyla Seydişehir’in en önemli sorunlarından olan trafik sorununu rahatlatacağı bekleniyor. İlçemizde şimdiye kadar kapalı Pazar yerinin Çarşamba ve Perşembe günleri hariç vatandaşlar tarafından otopark olarak kullanılıyordu. Eski cezaevi alanının otopark olarak hizmete sunulması ile düzenli ilk otopark açılmış olacak.
Eski cezaevinin bulunduğu 6.100 metrekarelik alanın otopark olarak hizmete açılma çalışmalarına hız verildi.

Seydişehir belediyesi tarafından alanda bulunan eski cezaevinin yıkımından sonra zemin sıkıştırma çalışmalarına başlanan otoparkın en kısa zamanda sıcak asfalt dökülerek hizmete sunulacağı öğrenildi.

Seydişehir’de ilk hizmete açılan otopark olacak Akyol Mezarlığı yanında ki alanın şimdilik bu şekilde hizmet vereceği ilerde ise çok katlı otoparka dönüşeceği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde ilçenin ana caddelerinde ücretli otoparka geçilmesinden sonra ilk kez otoparkın açılmasıyla Seydişehir’in en önemli sorunlarından olan trafik sorununu rahatlatacağı bekleniyor.

İlçemizde şimdiye kadar kapalı Pazar yerinin Çarşamba ve Perşembe günleri hariç vatandaşlar tarafından otopark olarak kullanılıyordu. Eski cezaevi alanının otopark olarak hizmete sunulması ile düzenli ilk otopark açılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.