TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİLİK AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2017 - 03:44, Güncelleme: 28.06.2017 - 03:44
 

TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİLİK AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bayram tatilinde trafikte yine acı bir bilanço ile karşılaşıldı. Alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen kazalar birbiri ardına geldi ve onlarca kişi can verdi.

 Konya-Seydişehir karayolunda da bir otomobil yoldan çıktı. Kazada, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Konya – Seydişehir karayolunun 51. kilometresinde meydana geldi. Mehmet Uysal idaresindeki 07 AN 984 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Araçtan fırlayan yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı.  Sürücü Mehmet Uysal ile eşi Şükran, çocukları Fatma Nur ve İbrahim Can Uysal, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Konya’daki hastanelere kaldırıldı.  Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Bayram tatilinde trafikte yine acı bir bilanço ile karşılaşıldı. Alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen kazalar birbiri ardına geldi ve onlarca kişi can verdi.

 Konya-Seydişehir karayolunda da bir otomobil yoldan çıktı. Kazada, 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Konya – Seydişehir karayolunun 51. kilometresinde meydana geldi.

Mehmet Uysal idaresindeki 07 AN 984 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Araçtan fırlayan yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. 

Sürücü Mehmet Uysal ile eşi Şükran, çocukları Fatma Nur ve İbrahim Can Uysal, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Konya’daki hastanelere kaldırıldı. 

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.