SEYDİŞEHİR TURİZM HARİTASI BASILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2017 - 01:35, Güncelleme: 30.06.2017 - 01:35
 

SEYDİŞEHİR TURİZM HARİTASI BASILDI

Seydişehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçeyi tanıtan turizm haritası bastırıldı.

Seydişehir Belediyesi "Saklı Cennet Seydişehir"  sloganıyla yola çıkan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü , turizm haritası bastırdı. Seydişehir'de tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra mahalle ve köylerinin gösterildiği, haritada, Seydişehir ile ilgili olarak özet bilgiler ve ilçeyi tanıtıcı fotoğraflar yer aldı. İlçenin mesire alanlarına özel bir yer ayrılan cep broşürü şeklindeki haritada, tarihi ve turistlik yerlerin tanıtımına yer verildi. Mahalle sınırlarının belirtilmesinin yanı sıra Tarihi Eserler, Milli Parklar ve Göller, Termal Su Kaynakları, Mağaralar , Dağlar Tabiat Güzellikleri , Mesire alanları ve  tarihi kent dokusunun fotoğraflarla gösterildiği harita 40x60 ebadında bastırıldı. Seydişehir'in tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtımı amacı ile ilçeye böyle bir harita kazandırdıklarını kaydeden Başkan Tutal;" Seydişehir Turizm Haritası  ilçemizin tanıtımı için hazırlandı.Seydişehir Seyyid Harun Veli Cami, Adile Baysal Kültür ve Sanatevi, Vasada, Kuğulu Parkı,mesire alanları, şehir haritası ön plana çıkarıldığı haritada çok sayıda bölgenin fotoğrafları, tarihi bilgileri yer alıyor'' diye konuştu. 
Seydişehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçeyi tanıtan turizm haritası bastırıldı.

Seydişehir Belediyesi "Saklı Cennet Seydişehir"  sloganıyla yola çıkan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü , turizm haritası bastırdı.

Seydişehir'de tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra mahalle ve köylerinin gösterildiği, haritada, Seydişehir ile ilgili olarak özet bilgiler ve ilçeyi tanıtıcı fotoğraflar yer aldı.

İlçenin mesire alanlarına özel bir yer ayrılan cep broşürü şeklindeki haritada, tarihi ve turistlik yerlerin tanıtımına yer verildi.

Mahalle sınırlarının belirtilmesinin yanı sıra Tarihi Eserler, Milli Parklar ve Göller, Termal Su Kaynakları, Mağaralar , Dağlar Tabiat Güzellikleri , Mesire alanları ve

 tarihi kent dokusunun fotoğraflarla gösterildiği harita 40x60 ebadında bastırıldı.

Seydişehir'in tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtımı amacı ile ilçeye böyle bir harita kazandırdıklarını kaydeden Başkan Tutal;" Seydişehir Turizm Haritası  ilçemizin tanıtımı için hazırlandı.Seydişehir Seyyid Harun Veli Cami, Adile Baysal Kültür ve Sanatevi, Vasada, Kuğulu Parkı,mesire alanları, şehir haritası

ön plana çıkarıldığı haritada çok sayıda bölgenin fotoğrafları, tarihi bilgileri yer alıyor'' diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.