BAŞKAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE ŞÖLENİ DEĞERLENDİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 02:19, Güncelleme: 09.08.2017 - 02:19
 

BAŞKAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE ŞÖLENİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Mehmet Tutal Kalkınma Şölenini değerlendirmek ve bazı konularda bilgi sunmak için Basın Mensupları ve Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya geldi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, İl Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve ETİ A.Ş. yetkilileri de katıldı. Başkan Mehmet Tutal Adile Baysal Kültür Evi’nde ki kahvaltılı toplantının amacının: ‘Birkaç meseleyi değerlendirmek ve Kalkınma Şöleninde sonuna kadar yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür etmektir.’ dedi. Seydişehir’in böyle bir programa gereksinimi olduğunu açlığın ve susuzluğun gözlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Tutal: ‘Farklı siyasi düşüncelerden olmalarına rağmen insanların kaynaştığını gördük. Güzel bir program oldu. Bu şölenlerin en güzel şekilde ileriki yıllarda yapılması için hem desteğinizi alalım hem de eksikliğimizi görelim istedik.’ şeklinde konuştu. Kalkınma Şöleninin milletin parasıyla millete hizmet etmek doğrultusunda gerçekleştiğini bu nedenle Belediyeden bir kuruş para çıkmadığını da söyleyen Mehmet Tutal: ‘Yoğun bir program oldu. Güreş dâhil olmak üzere 4-5 kategoride etkinlikler oldu ve ilk olması hasebiyle bazı eksiklikler olmuştur ama amaç hâsıl oldu. Başta programla ilgili birim müdürlerime ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.’ dedi. Kahvaltılı toplantıya katılanlar ise Kalkınma Şöleninin güzel olduğu ve yerinde bir hizmet olduğu konusunda hem fikir olduklarını belirterek şölenle ilgili bazı düşüncelerini aktardılar. Ayrıca Başkan programda, Eski Garaj Projesi ve Sağlık Meslek Lisesi arsasının takasıyla ilgili katılımcılara bilgi sundu. Başkan, Eski Garaj Projesi sahasının kot farkının yüksek çıkması nedeniyle projede ufak bir değişiklik yapıldığını ve ilgili firmayla oran olarak anlaştıkları için yapılan ihale noktasıyla sıkıntı olmadığını ve alıcı firmanın çalışmalarına tekrar başladığını belirtti. Sağlık Meslek Lisesi’nin binasını önceden yıktıklarını ve arsa sorununu takas yoluyla hallettiklerini belirten Başkan Tutal: ‘Burayı Yeşilvadi gibi 400 metrelik kapalı bir alan olacak şekilde halkın kullanacağı çay bahçesine dönüştüreceklerini söyledi.
Başkan Mehmet Tutal Kalkınma Şölenini değerlendirmek ve bazı konularda bilgi sunmak için Basın Mensupları ve Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya geldi.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, İl Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve ETİ A.Ş. yetkilileri de katıldı.

Başkan Mehmet Tutal Adile Baysal Kültür Evi’nde ki kahvaltılı toplantının amacının: ‘Birkaç meseleyi değerlendirmek ve Kalkınma Şöleninde sonuna kadar yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür etmektir.’ dedi.

Seydişehir’in böyle bir programa gereksinimi olduğunu açlığın ve susuzluğun gözlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Tutal: ‘Farklı siyasi düşüncelerden olmalarına rağmen insanların kaynaştığını gördük. Güzel bir program oldu. Bu şölenlerin en güzel şekilde ileriki yıllarda yapılması için hem desteğinizi alalım hem de eksikliğimizi görelim istedik.’ şeklinde konuştu.

Kalkınma Şöleninin milletin parasıyla millete hizmet etmek doğrultusunda gerçekleştiğini bu nedenle Belediyeden bir kuruş para çıkmadığını da söyleyen Mehmet Tutal: ‘Yoğun bir program oldu. Güreş dâhil olmak üzere 4-5 kategoride etkinlikler oldu ve ilk olması hasebiyle bazı eksiklikler olmuştur ama amaç hâsıl oldu. Başta programla ilgili birim müdürlerime ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.’ dedi.

Kahvaltılı toplantıya katılanlar ise Kalkınma Şöleninin güzel olduğu ve yerinde bir hizmet olduğu konusunda hem fikir olduklarını belirterek şölenle ilgili bazı düşüncelerini aktardılar.

Ayrıca Başkan programda, Eski Garaj Projesi ve Sağlık Meslek Lisesi arsasının takasıyla ilgili katılımcılara bilgi sundu.

Başkan, Eski Garaj Projesi sahasının kot farkının yüksek çıkması nedeniyle projede ufak bir değişiklik yapıldığını ve ilgili firmayla oran olarak anlaştıkları için yapılan ihale noktasıyla sıkıntı olmadığını ve alıcı firmanın çalışmalarına tekrar başladığını belirtti.

Sağlık Meslek Lisesi’nin binasını önceden yıktıklarını ve arsa sorununu takas yoluyla hallettiklerini belirten Başkan Tutal: ‘Burayı Yeşilvadi gibi 400 metrelik kapalı bir alan olacak şekilde halkın kullanacağı çay bahçesine dönüştüreceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.