BİLİM TIRI HALK EĞİTİM YAZ KURSUNDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2017 - 04:34, Güncelleme: 17.08.2017 - 04:34
 

BİLİM TIRI HALK EĞİTİM YAZ KURSUNDA

Konya Büyükşehir Bilim Tırı Seydişehir Halk Eğitim yaz kursunda stant açtı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk Bilim Merkezi, öğrencilerde bilim merakını uyandırmak için Bilim TIR’ı ile Konya’nın ilçelerinde yaz okullarında etkinlikler düzenliyor. Seydişehir Halk eğitim merkezi yaz kursu öğrencilerinin eğitim gördüğü Merkez İlkokulu bahçesinde stant açan bilim Tırı  öğrenciler tarafından  yoğun ilgi gördü. Mahmut Sami Atcı gözetimindeki gezi ekibi öğrencilere fizik, kimya ve robot ile ilgili bilim gösterileri düzenledi. 
Konya Büyükşehir Bilim Tırı Seydişehir Halk Eğitim yaz kursunda stant açtı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk Bilim Merkezi, öğrencilerde bilim merakını uyandırmak için Bilim TIR’ı ile Konya’nın ilçelerinde yaz okullarında etkinlikler düzenliyor. Seydişehir Halk eğitim merkezi yaz kursu öğrencilerinin eğitim gördüğü Merkez İlkokulu bahçesinde stant açan bilim Tırı  öğrenciler tarafından  yoğun ilgi gördü.

Mahmut Sami Atcı gözetimindeki gezi ekibi öğrencilere fizik, kimya ve robot ile ilgili bilim gösterileri düzenledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.