RECEP KONUK EYLEMİNE SEYDİŞEHİR'DEN DE KATILDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2017 - 02:04, Güncelleme: 24.08.2017 - 02:04
 

RECEP KONUK EYLEMİNE SEYDİŞEHİR'DEN DE KATILDILAR

Seydişehir’den STK örgütleri ve çiftçiler Recep Konuk’un bir dahaki seçimde aday olmayacağı kararını bir daha gözden geçirmesi için Konya’ya gittiler.

Diğer bölgelerden de gelen Oda Başkanları ve binlerce işçi Recep Konuk’un tekrar aday olması için şeker fabrikası binası sahasında toplandı. Ziraat Odası Meclis Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur’un basın açıklamasından sonra başkan konuşmadan dağılmayan kalabalık, holding binasına geçerek Recep Konuk’un gelmesini bekledi. Burada başkan lehine ‘Başkan bizi bırakma, sensiz olmaz başkanım, ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz.’ gibi sloganlar atarak Pankobirlik Başkanlığına Recep Konuk’un tekrar aday olmasını istediler. Daha sonra holding binasına gelen Recep Konuk, kalabalığa hitap ederek kararıyla ilgili son noktayı koydu. Aday olmayacağını 4 yıl önce açıkladığını ama Konya Şeker’i bırakıp gitme gibi bir durumun söz konusu olmadığını, devamlı yanında olacağını söyleyen Konuk: ‘Şu anda duygulu anlar yaşıyorum. 350 tane işletmesi olan Konya Şeker, bilanço olarak da en sağlam bilançoya sahip. Böyle bir kuruluş siz çiftçilerin eseridir. Birazdan arkadaşlarla istişare edeceğiz. Hiç kuşkunuz olmasın Recep Konuk bir yere gitmiyor, daima yanınızdadır.’ şeklinde konuştu. Konuk, valilik kararıyla güvenlik açısından cumartesi yapılacak Pankobirlik seçimlerinin ileri bir tarihe ertelenebileceğini de belirtti. Haber: ALİ SAYLAM
Seydişehir’den STK örgütleri ve çiftçiler Recep Konuk’un bir dahaki seçimde aday olmayacağı kararını bir daha gözden geçirmesi için Konya’ya gittiler.

Diğer bölgelerden de gelen Oda Başkanları ve binlerce işçi Recep Konuk’un tekrar aday olması için şeker fabrikası binası sahasında toplandı.

Ziraat Odası Meclis Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur’un basın açıklamasından sonra başkan konuşmadan dağılmayan kalabalık, holding binasına geçerek Recep Konuk’un gelmesini bekledi.

Burada başkan lehine ‘Başkan bizi bırakma, sensiz olmaz başkanım, ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz.’ gibi sloganlar atarak Pankobirlik Başkanlığına Recep Konuk’un tekrar aday olmasını istediler.

Daha sonra holding binasına gelen Recep Konuk, kalabalığa hitap ederek kararıyla ilgili son noktayı koydu. Aday olmayacağını 4 yıl önce açıkladığını ama Konya Şeker’i bırakıp gitme gibi bir durumun söz konusu olmadığını, devamlı yanında olacağını söyleyen Konuk: ‘Şu anda duygulu anlar yaşıyorum. 350 tane işletmesi olan Konya Şeker, bilanço olarak da en sağlam bilançoya sahip. Böyle bir kuruluş siz çiftçilerin eseridir. Birazdan arkadaşlarla istişare edeceğiz. Hiç kuşkunuz olmasın Recep Konuk bir yere gitmiyor, daima yanınızdadır.’ şeklinde konuştu.

Konuk, valilik kararıyla güvenlik açısından cumartesi yapılacak Pankobirlik seçimlerinin ileri bir tarihe ertelenebileceğini de belirtti.

Haber: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.