TUTAL: 'BİR KAZA GEÇİREBİLİR BİZ DE ENGELLİ OLABİLİRİZ'

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2017 - 05:52, Güncelleme: 03.09.2017 - 05:52
 

TUTAL: 'BİR KAZA GEÇİREBİLİR BİZ DE ENGELLİ OLABİLİRİZ'

Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Seydişehir’de ikamet eden engellileri evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Bayram ziyaretleri kapsamında engellileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, engelli bireylere belediye olarak her türlü imkan ve desteği sunmaya çalıştıklarını kaydetti. Bugüne kadar her koşulda engelli bireylere destek olmaya çalıştıklarını bundan sonra da aynı şekilde desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Başkan Tutal; ”Ülkemizde, ilçemizde engelleri aşmak için herkes görevini yapmaya çalışıyor. Bugün dışarı çıktığımızda bir kaza geçirebiliriz ve biz de engelli olabiliriz. Bu hayatın bir gerçeği, hiç birimizin garantisi yok. Seydişehir’de engelli olan kardeşlerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onların en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışmalarını sürdürmekteyiz” dedi. Samimi bir sohbet eşliğinde devam eden bayram ziyaretinde, engelli bireyler Başkan Tutal’a ziyareti için teşekkür ederek istek ve taleplerini ilettiler. HABER MERKEZİ
Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Seydişehir’de ikamet eden engellileri evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Bayram ziyaretleri kapsamında engellileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, engelli bireylere belediye olarak her türlü imkan ve desteği sunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bugüne kadar her koşulda engelli bireylere destek olmaya çalıştıklarını bundan sonra da aynı şekilde desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Başkan Tutal; ”Ülkemizde, ilçemizde engelleri aşmak için herkes görevini yapmaya çalışıyor. Bugün dışarı çıktığımızda bir kaza geçirebiliriz ve biz de engelli olabiliriz. Bu hayatın bir gerçeği, hiç birimizin garantisi yok. Seydişehir’de engelli olan kardeşlerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onların en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışmalarını sürdürmekteyiz” dedi.

Samimi bir sohbet eşliğinde devam eden bayram ziyaretinde, engelli bireyler Başkan Tutal’a ziyareti için teşekkür ederek istek ve taleplerini ilettiler. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.