EMNİYET TRAFİK MAGANDALARINA GÖZ AÇTIRMAYACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2017 - 05:21, Güncelleme: 07.09.2017 - 05:21
 

EMNİYET TRAFİK MAGANDALARINA GÖZ AÇTIRMAYACAK

İlçemizde uzun zamandır sıkıntı olan ve halkın şikayetçi olduğu, geceleri vatandaşları rahatsız eden motosiklet sürücülerine ve araç sahiplerine Emniyet ciddi bir huzur uygulaması başlattı.

Emniyet tarafından hem araç sürücülerinin selameti hem de vatandaşların huzuru için aralıksız uygulama başlatıldığı ve bu uygulama sürecinde taviz verilmeyeceği bildirildi. Okulların açılmasının yaklaşması ve trafik kurallarına uymayan motosiklet ve araç sürücülerinin artmasıyla Kaymakamlık önderliğinde muhtarlarında katıldığı huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda konuyla ilgili önemli kararlar alındığı öğrenildi. Bu konuda bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: ‘Vatandaşların huzuru için alınan radikal kararları uygulamaya koyacağız. Okulların açılmasına az bir zaman kala öğrencilerimizle ilgili tedbirlerimizi de alıyoruz. Çocuklarımız bizim için çok önemlidir.’ dedi. İlçe Emniyet Müdürü Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘Kaymakamlığın önderliğinde ilgili birim amirlerimizle ve muhtarların katılımıyla yapılan huzur toplantıları ile vatandaşlarımızın huzuru için yapılabilecek çalışmalar gündeme getirildi. İlçe Emniyeti olarak hem sürücülerin kendi selameti hem de vatandaşlarımızın huzuru için ilk işimiz geceleri geç saatlerde bile vatandaşlarımızın huzurunu bozan motosiklet ve araç sürücüleriyle ilgili şehrimizin belli noktalarında rutin uygulamaları başlatmak oldu. Bu çalışmalar uzun süre devam edecek. Trafik kurallarına uymayan bu tür sürücülerin ceza-i müeyyidelerle karşılaşmamaları için kendilerini ve ailelerini uyarıyoruz.’ Özdemir, bizler için en önemli şeyin çocuklarımız olduğunu söyleyerek: ‘Okullarımızın açılmasına az bir zaman kala öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan korumak, özellikle uyuşturucu illetinden uzak tutmak için tedbirlerimizi şimdiden almaya başladık. Bu konuyla ilgili polislerimiz görevlendirilecek. Ailelerimize de çocuklarımızı korumak için önemli görevler düşüyor. Küçük yaşta çocuklara motosiklet ve araç vermemeleri ve okula gönderdikleri evlatları sürekli takip etmeleri gerekir.’ diyerek aileleri uyardı. HABER: ALİ SAYLAM
İlçemizde uzun zamandır sıkıntı olan ve halkın şikayetçi olduğu, geceleri vatandaşları rahatsız eden motosiklet sürücülerine ve araç sahiplerine Emniyet ciddi bir huzur uygulaması başlattı.

Emniyet tarafından hem araç sürücülerinin selameti hem de vatandaşların huzuru için aralıksız uygulama başlatıldığı ve bu uygulama sürecinde taviz verilmeyeceği bildirildi.

Okulların açılmasının yaklaşması ve trafik kurallarına uymayan motosiklet ve araç sürücülerinin artmasıyla Kaymakamlık önderliğinde muhtarlarında katıldığı huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda konuyla ilgili önemli kararlar alındığı öğrenildi.

Bu konuda bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir: ‘Vatandaşların huzuru için alınan radikal kararları uygulamaya koyacağız. Okulların açılmasına az bir zaman kala öğrencilerimizle ilgili tedbirlerimizi de alıyoruz. Çocuklarımız bizim için çok önemlidir.’ dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘Kaymakamlığın önderliğinde ilgili birim amirlerimizle ve muhtarların katılımıyla yapılan huzur toplantıları ile vatandaşlarımızın huzuru için yapılabilecek çalışmalar gündeme getirildi. İlçe Emniyeti olarak hem sürücülerin kendi selameti hem de vatandaşlarımızın huzuru için ilk işimiz geceleri geç saatlerde bile vatandaşlarımızın huzurunu bozan motosiklet ve araç sürücüleriyle ilgili şehrimizin belli noktalarında rutin uygulamaları başlatmak oldu. Bu çalışmalar uzun süre devam edecek. Trafik kurallarına uymayan bu tür sürücülerin ceza-i müeyyidelerle karşılaşmamaları için kendilerini ve ailelerini uyarıyoruz.’

Özdemir, bizler için en önemli şeyin çocuklarımız olduğunu söyleyerek: ‘Okullarımızın açılmasına az bir zaman kala öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan korumak, özellikle uyuşturucu illetinden uzak tutmak için tedbirlerimizi şimdiden almaya başladık. Bu konuyla ilgili polislerimiz görevlendirilecek. Ailelerimize de çocuklarımızı korumak için önemli görevler düşüyor. Küçük yaşta çocuklara motosiklet ve araç vermemeleri ve okula gönderdikleri evlatları sürekli takip etmeleri gerekir.’ diyerek aileleri uyardı.

HABER: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.