MOTOSİKLETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2017 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2017 - 12:05
 

MOTOSİKLETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Seydişehir merkez Atatürk Caddesinde Sabah saatlerinde meydana gelen Trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre plakası öğrenilemeyen otomobil ile plakasız motosiklet Atatürk Caddesi çarpıştı Kazada Mahmut E.  Seyit Y. yaralandı,  yaralılar   olay yerine    gelen  112   ekiplerince Seydişehir devlet hastanesine   kaldırılırken    kaza ile  ilgili  soruşturma   başlatıldı. Şimdiye kadar onlarca  yaralamalı ve  maddi hasarlı kazanının meydana geldiği Atatürk Caddesi Eski Sağlık Meslek Lisesi karşısı, Seydişehir Devlet Hastanesine ve okullar  bölgesine gidenlerin ağırlıklı olarak kullandığı yol.  HABER MERKEZİ
Seydişehir merkez Atatürk Caddesinde Sabah saatlerinde meydana gelen Trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre plakası öğrenilemeyen otomobil ile plakasız motosiklet Atatürk Caddesi çarpıştı Kazada Mahmut E.  Seyit Y. yaralandı,  yaralılar   olay yerine    gelen  112   ekiplerince Seydişehir devlet hastanesine   kaldırılırken    kaza ile  ilgili  soruşturma   başlatıldı.

Şimdiye kadar onlarca  yaralamalı ve  maddi hasarlı kazanının meydana geldiği Atatürk Caddesi Eski Sağlık Meslek Lisesi karşısı, Seydişehir Devlet Hastanesine ve okullar  bölgesine gidenlerin ağırlıklı olarak kullandığı yol. 

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.