KOMŞULARI RAHATSIZ OLMASIN DİYE HAYVANLARINI İŞYERİNE TAŞIDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2017 - 05:37, Güncelleme: 13.09.2017 - 05:37
 

KOMŞULARI RAHATSIZ OLMASIN DİYE HAYVANLARINI İŞYERİNE TAŞIDI

Esnaf Mehmet Öznurlar komşuları rahatsız olmasın diye, hayvanlarını işyerine taşıdı.

30 yıldır hayvanlarla iç içe olan; güvercin, keklik, tavuk, köpek, muhabbet kuşu ve kanarya gibi hayvanlara bakan ve Demirciler Sanayisinde işyeri olan Mehmet Öznurlar, önceleri evinde beslediği bu hayvanları komşuları rahatsız olmasın diye işyerinin çatısına taşıdı.   Av ve balık merakı da olan Öznurlar: ‘Bu çok sevdiğim hayvanlar ailemizin bir parçası oldu. Ama apartmanda sıkıntı da oluyordu. Komşularım rahatsız olmasın diye ben de işyerimin çatı katını hayvanlarıma ayırdım.’ dedi. Kendilerinden fazla çocuklarının hayvanlara düşkün olduğunu söyleyen Öznurlar: ‘Ailem hayvanları görmek için her gün işyerime geliyor. Benim için de en güzel vakitlerim onlarla geçirdiğim vakittir. Sabahları ve akşamları onlarla ilgileniyorum. Acil yetişecek işim olsa bile o gün erkenden kalkıyorum ve onlara mutlaka zaman ayırıyorum. Onlarsız olmuyor.’ diyerek hayvanlarına olan düşkünlüğünü dile getirdi. HABER: ALİ SAYLAM
Esnaf Mehmet Öznurlar komşuları rahatsız olmasın diye, hayvanlarını işyerine taşıdı.

30 yıldır hayvanlarla iç içe olan; güvercin, keklik, tavuk, köpek, muhabbet kuşu ve kanarya gibi hayvanlara bakan ve Demirciler Sanayisinde işyeri olan Mehmet Öznurlar, önceleri evinde beslediği bu hayvanları komşuları rahatsız olmasın diye işyerinin çatısına taşıdı.

 

Av ve balık merakı da olan Öznurlar: ‘Bu çok sevdiğim hayvanlar ailemizin bir parçası oldu. Ama apartmanda sıkıntı da oluyordu. Komşularım rahatsız olmasın diye ben de işyerimin çatı katını hayvanlarıma ayırdım.’ dedi.

Kendilerinden fazla çocuklarının hayvanlara düşkün olduğunu söyleyen Öznurlar: ‘Ailem hayvanları görmek için her gün işyerime geliyor. Benim için de en güzel vakitlerim onlarla geçirdiğim vakittir. Sabahları ve akşamları onlarla ilgileniyorum. Acil yetişecek işim olsa bile o gün erkenden kalkıyorum ve onlara mutlaka zaman ayırıyorum. Onlarsız olmuyor.’ diyerek hayvanlarına olan düşkünlüğünü dile getirdi.

HABER: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.