HALK EĞİTİM MERKEZİ ALANI YEŞİL ALAN OLUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2017 - 04:45, Güncelleme: 03.10.2017 - 04:45
 

HALK EĞİTİM MERKEZİ ALANI YEŞİL ALAN OLUYOR

Belediyenin Halk Eğitim Merkezi alanını yeşil alana dönüştürülmesi kararına mahkemeden olumlu cevap geldiği öğrenildi.

Daha önce Belediye tarafından alınan karar gereği yeşil alana dönüştürülmesi istenen Halk Eğitim Merkezi arsası Milli Emlak tarafından mahkemeye taşınmıştı. Mevcut bina yetersiz kaldığı için yenisi yapılması düşünülen Halk Eğitim Merkezi’ne bu aşamadan sonra belediye tarafından uygun bir yer tahsis edileceği ve yeni Halk Eğitim Merkezi binasının yeni yerinde yapıldıktan sonra eski alanın yeşil alan olarak kullanılacağı öğrenildi.
Belediyenin Halk Eğitim Merkezi alanını yeşil alana dönüştürülmesi kararına mahkemeden olumlu cevap geldiği öğrenildi.

Daha önce Belediye tarafından alınan karar gereği yeşil alana dönüştürülmesi istenen Halk Eğitim Merkezi arsası Milli Emlak tarafından mahkemeye taşınmıştı.

Mevcut bina yetersiz kaldığı için yenisi yapılması düşünülen Halk Eğitim Merkezi’ne bu aşamadan sonra belediye tarafından uygun bir yer tahsis edileceği ve yeni Halk Eğitim Merkezi binasının yeni yerinde yapıldıktan sonra eski alanın yeşil alan olarak kullanılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.