BELEDİYE ORTA REFÜJ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2017 - 11:36, Güncelleme: 05.10.2017 - 11:36
 

BELEDİYE ORTA REFÜJ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi orta refüj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Alaylar 2 Mahallesi, Çamka Sitesi ve Adliye Kavşağı orta refüj dolgu döküm ve tesviye çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde inceledi. Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Bozkır yolu üzerinde bulunan orta refüjde yoğun çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri peyzaj düzenleme çalışması kapsamında refüj dolgu ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; Adliye Kavşağı ve Çamka Sitesi önü  refüj dolgusu için  yaklaşık 1035 metrelik alanda 215 metreküp bahçe toprağı kullanıldı. Bir haftadır devam eden dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimlendirme çalışmaları ile orta refüjlerin peyzajı tamamlanacak. İlçe merkezinde bulunan refüj ve kavşak düzenlemelerinin kent estetiği bakımından son derece önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Şehrimizin muhtelif yerlerinde ve ana caddeleri üzerinde yapılan düzenlemeler sonucu şehrimize estetik bir görünüm kazandırıyoruz" dedi.   
Seydişehir Belediyesi orta refüj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Alaylar 2 Mahallesi, Çamka Sitesi ve Adliye Kavşağı orta refüj dolgu döküm ve tesviye çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde inceledi.

Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Bozkır yolu üzerinde bulunan orta refüjde yoğun çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri peyzaj düzenleme çalışması kapsamında refüj dolgu ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında; Adliye Kavşağı ve Çamka Sitesi önü  refüj dolgusu için  yaklaşık 1035 metrelik alanda 215 metreküp bahçe toprağı kullanıldı. Bir haftadır devam eden dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimlendirme çalışmaları ile orta refüjlerin peyzajı tamamlanacak.

İlçe merkezinde bulunan refüj ve kavşak düzenlemelerinin kent estetiği bakımından son derece önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Şehrimizin muhtelif yerlerinde ve ana caddeleri üzerinde yapılan düzenlemeler sonucu şehrimize estetik bir görünüm kazandırıyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.