TERMAL GÖRÜNDÜ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2017 - 12:07, Güncelleme: 13.10.2017 - 12:07
 

TERMAL GÖRÜNDÜ…

Uzun yıllardır hayata geçirilmesi beklenen termal tesislerinin yapılacağı sahada hummalı bir çalışma başladı.

Belediye tarafından ketirağılları levhalar dikildiği termal bölgesi tesis sahasının düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediliyor. Kuyuların hazır olduğu, proje çalışmalarının tamamlandığı ve saha çalışmalarının başladığı Seydişehir Belediyesi Ketirağılları tesislerinde önümüzde ki günlerde ihalesi yapılarak termal tesis kurmak şartıyla özel sektöre verileceği ve projesi hazır olan belediyeye ait termal sosyal tesislerinin ise çalışmalarına ise yakın bir zamanda başlanacağı öğrenildi.
Uzun yıllardır hayata geçirilmesi beklenen termal tesislerinin yapılacağı sahada hummalı bir çalışma başladı.

Belediye tarafından ketirağılları levhalar dikildiği termal bölgesi tesis sahasının düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediliyor.

Kuyuların hazır olduğu, proje çalışmalarının tamamlandığı ve saha çalışmalarının başladığı Seydişehir Belediyesi Ketirağılları tesislerinde önümüzde ki günlerde ihalesi yapılarak termal tesis kurmak şartıyla özel sektöre verileceği ve projesi hazır olan belediyeye ait termal sosyal tesislerinin ise çalışmalarına ise yakın bir zamanda başlanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.