SURİYELİLERLE İLGİLİ HUZUR TOPLANTISI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2017 - 07:47, Güncelleme: 17.10.2017 - 07:47
 

SURİYELİLERLE İLGİLİ HUZUR TOPLANTISI

Kaymakam Erdoğan başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Muhtarların katıldığı Suriyeliler ile ilgili “Huzur Toplantısı” yapıldı.

Toplantının 1500’e yakın Suriyelinin yaşadığı ilçemizde, Beyşehir ve Karapınar’da ki gibi Suriyeliler ile ilgili bir huzursuzluğun yaşanmaması için yapıldığı öğrenildi. Kaymakam Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Suriyeli misafirlerin durumları ile ilgili genel bir değerlendirme yapmak ve alınacak tedbirleri belirlemek amacıyla bir araya gelindiğini söyledi.  Toplantıda Kaymakam Erdoğan muhtarlardan, ilçede kalan Suriyeliler ile ilgili huzursuz bir durum yaşanmaması için duyarlı olmasını istedi. Suriyelilere yardımların sağlıklı bir şekilde ulaşması konusunda muhtarlara görev düştüğünü söyleyen Kaymakam Erdoğan: “İlçede yaklaşık 1500 Suriyeli misafir kayıt altına alındı. Suriyeli misafirler ile ilgili eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, ısınma ve toplum güvenliğinin korunması gibi konularda toplantılarımız devam edecektir” dedi.
Kaymakam Erdoğan başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Muhtarların katıldığı Suriyeliler ile ilgili “Huzur Toplantısı” yapıldı.

Toplantının 1500’e yakın Suriyelinin yaşadığı ilçemizde, Beyşehir ve Karapınar’da ki gibi Suriyeliler ile ilgili bir huzursuzluğun yaşanmaması için yapıldığı öğrenildi.

Kaymakam Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Suriyeli misafirlerin durumları ile ilgili genel bir değerlendirme yapmak ve alınacak tedbirleri belirlemek amacıyla bir araya gelindiğini söyledi. 

Toplantıda Kaymakam Erdoğan muhtarlardan, ilçede kalan Suriyeliler ile ilgili huzursuz bir durum yaşanmaması için duyarlı olmasını istedi.

Suriyelilere yardımların sağlıklı bir şekilde ulaşması konusunda muhtarlara görev düştüğünü söyleyen Kaymakam Erdoğan:

“İlçede yaklaşık 1500 Suriyeli misafir kayıt altına alındı. Suriyeli misafirler ile ilgili eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, ısınma ve toplum güvenliğinin korunması gibi konularda toplantılarımız devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.