OKUL ÇIKIŞI DERS, SPOR, HAYAT?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2013 - 07:55, Güncelleme: 20.03.2013 - 07:55
 

OKUL ÇIKIŞI DERS, SPOR, HAYAT?

Enis Şanlıoğlu Lisesinde bulunan Fıtnes Salonu öğrencilerin spor yaparak hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.

Enis Şanlıoğlu Lisesinde bulunan Fıtnes Salonu öğrencilerin spor yaparak hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor. Okulun çok amaçlı salonuna kurulan Fıtness Salonu öğrencilerin sağlıklı ve formda olmalarını sağlarken salon içersinde ayrıca bilardo masalarının ve tv izleme bölümünün bulunması öğrencilerin okul dışında yanlış davranışlarla sürüklememek içinde faydalı olduğu belirtildi Enis Şanlıoğlu lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Harun Bostancı: “Sağ olsun okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz eğitimlerin yanı sıra öğrencileri koruyup kollamak içinde büyük çaba gösteriyorlar. özellikle 70’e yakın taşımalı öğrencimiz öğleden sonra saat 15:30 dan sonra 17:30 a kadar servis bekliyorlar. Bu boş vakitlerinde öğrenciler dışarıda vakit geçirmektense okulda kurulan Fitness bölümünde, diğer bilardo bölümünde ve tv izleme bölümünde hem zamanlarını güzel bir şekilde geçiriyorlar hem de bilgi ve becerilerini artırıyorlar. Okula bu imkânı sağlayan herkese okul aile birliği olarak teşekkür ederiz.” Dedi Okul idarecileri de” Öğrencilerimizin hayata dair eğitmek düşüncesi ile okul salonumuzu çok fonksiyonlu şekilde donattık. Özellikle fıtness kısmı öğrencilerin boş zamanlarında sağlıkta ve formda kalmaları için spor yapmalarına imkân veriyor. Öğrencilerimize bu imkânı vermekle gözümüz dışarıda da kalmıyor. Dışarıdaki yanlış davranışlara sürüklememek içinde bir anlamda önlem almak iyi oldu.” Şeklinde konuştular.
Enis Şanlıoğlu Lisesinde bulunan Fıtnes Salonu öğrencilerin spor yaparak hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.

Enis Şanlıoğlu Lisesinde bulunan Fıtnes Salonu öğrencilerin spor yaparak hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.

Okulun çok amaçlı salonuna kurulan Fıtness Salonu öğrencilerin sağlıklı ve formda olmalarını sağlarken salon içersinde ayrıca bilardo masalarının ve tv izleme bölümünün bulunması öğrencilerin okul dışında yanlış davranışlarla sürüklememek içinde faydalı olduğu belirtildi

Enis Şanlıoğlu lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Harun Bostancı:

“Sağ olsun okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz eğitimlerin yanı sıra öğrencileri koruyup kollamak içinde büyük çaba gösteriyorlar. özellikle 70’e yakın taşımalı öğrencimiz öğleden sonra saat 15:30 dan sonra 17:30 a kadar servis bekliyorlar. Bu boş vakitlerinde öğrenciler dışarıda vakit geçirmektense okulda kurulan Fitness bölümünde, diğer bilardo bölümünde ve tv izleme bölümünde hem zamanlarını güzel bir şekilde geçiriyorlar hem de bilgi ve becerilerini artırıyorlar. Okula bu imkânı sağlayan herkese okul aile birliği olarak teşekkür ederiz.” Dedi

Okul idarecileri de” Öğrencilerimizin hayata dair eğitmek düşüncesi ile okul salonumuzu çok fonksiyonlu şekilde donattık. Özellikle fıtness kısmı öğrencilerin boş zamanlarında sağlıkta ve formda kalmaları için spor yapmalarına imkân veriyor. Öğrencilerimize bu imkânı vermekle gözümüz dışarıda da kalmıyor. Dışarıdaki yanlış davranışlara sürüklememek içinde bir anlamda önlem almak iyi oldu.” Şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.