OKULLARDA ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 06:53, Güncelleme: 07.12.2017 - 06:53
 

OKULLARDA ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ

Seydişehir deki Okulların bulunduğu bölgelerde meydana gelebilecek olayları engellemek amacı ile 10 adet güvenlik görevlisi okullarda ve bölgede istihdam edilecek.

İlçe Milli eğitim müdürlüğü İşkur iş birliği ile yapılan çalışmada güvenlik sertifikası bulunan bay ve bayan 10 güvenlikçi okullarda pazartesi günden itibaren görev yapmaya başlayacak   görevliler, tüm okullarda meydana gelebilecek olası olayları önlemek amaçlı olarak okul yöneticileriyle irtibatlı olarak çalışacak.  İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Kibar “Güvenlik görevlilerimiz Okullar bölgesindeki liselerimiz ve Tarım Meslek Lisesi’nde, pazartesiden itibaren çalışmaya başlayacak. Okullar bölgesinde güvenlik tedbirleri üst seviyede uygulanacak.” dedi.
Seydişehir deki Okulların bulunduğu bölgelerde meydana gelebilecek olayları engellemek amacı ile 10 adet güvenlik görevlisi okullarda ve bölgede istihdam edilecek.

İlçe Milli eğitim müdürlüğü İşkur iş birliği ile yapılan çalışmada güvenlik sertifikası bulunan bay ve bayan 10 güvenlikçi okullarda pazartesi günden itibaren görev yapmaya başlayacak   görevliler, tüm okullarda meydana gelebilecek olası olayları önlemek amaçlı olarak okul yöneticileriyle irtibatlı olarak çalışacak.

 İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Kibar “Güvenlik görevlilerimiz Okullar bölgesindeki liselerimiz ve Tarım Meslek Lisesi’nde, pazartesiden itibaren çalışmaya başlayacak. Okullar bölgesinde güvenlik tedbirleri üst seviyede uygulanacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.