ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SEYYİD HARUN VELİ CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2017 - 11:49, Güncelleme: 19.12.2017 - 11:49
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SEYYİD HARUN VELİ CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Özgüven Sistem Koleji 5. sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Esma Bilban eşliğinde Seyyid Harun Veli Camii’ni ziyaret ettiler.

Öğrenciler Camii imamı Süleyman Koyuncu’dan minber ve mihrap kavramları hakkında bilgi aldılar. Aynı zamanda öğrenciler, camii kavramı ve neden camilerin Müslümanlar için önemli olduğuna ilişkin ders öğretmeni Esma BİLBAN tarafından bilgilendirildiler. Seyyid Harun Veli Camii’ne düzenlenen Alan gezisi hakkında açıklamalarda bulunan ders öğretmeni Esma BİLBAN; alan gezilerinin yapılandırmacı eğitim anlayışının ilk ve ortaokul basamağındaki en somut uygulamalarından birinin olduğunu belirtti. Aynı zamanda alan gezisi etkinliklerinin çocuklar açısından kazanımları düşünüldüğünde en çok uygulanması gereken etkinliklerden biri olduğunun altını çizerek diğer dini mekânlara da geziler düzenleneceğini belirtti.
Özgüven Sistem Koleji 5. sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Esma Bilban eşliğinde Seyyid Harun Veli Camii’ni ziyaret ettiler.

Öğrenciler Camii imamı Süleyman Koyuncu’dan minber ve mihrap kavramları hakkında bilgi aldılar. Aynı zamanda öğrenciler, camii kavramı ve neden camilerin Müslümanlar için önemli olduğuna ilişkin ders öğretmeni Esma BİLBAN tarafından bilgilendirildiler.

Seyyid Harun Veli Camii’ne düzenlenen Alan gezisi hakkında açıklamalarda bulunan ders öğretmeni Esma BİLBAN; alan gezilerinin yapılandırmacı eğitim anlayışının ilk ve ortaokul basamağındaki en somut uygulamalarından birinin olduğunu belirtti. Aynı zamanda alan gezisi etkinliklerinin çocuklar açısından kazanımları düşünüldüğünde en çok uygulanması gereken etkinliklerden biri olduğunun altını çizerek diğer dini mekânlara da geziler düzenleneceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.