MİNİKLERDEN BÜYÜK KAMPANYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2013 - 01:22, Güncelleme: 26.03.2013 - 01:22
 

MİNİKLERDEN BÜYÜK KAMPANYA

Kardelen Anaokulu öğrencileri ?Orman Haftası? münasebetiyle fidan dikti.

Kardelen Anaokulu öğrencileri ‘Orman Haftası’ münasebetiyle fidan dikti. Fidan dikimi esnasında öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi Seydişehir’de kurumsallaşmış kimliği ile okul öncesi eğitim kurumlarından olan Kardelen Anaokulu’nun minik öğrencileri okul bahçesine çeşitli ağaçların fidanlarını dikti. Okul aile birliği tarafından yapılan açıklamada ”aile birliğimiz tarafında temin edilen fidanlar ‘Orman Haftası’ münasebetiyle öğrencilerimize verildi.Öğrencilerimizde bu fidanları okul bahçesine diktiler. Bu uygulama ile daha bilinçli nesil yetişmesini amaçlıyor. Yaşanılabilir yeşil bir çevre düşüncesi ile çocuklarımızı yetiştiriyoruz” dediler  Fidanların dikimi sırasında öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları gözlerinden okunuyordu.
Kardelen Anaokulu öğrencileri ?Orman Haftası? münasebetiyle fidan dikti.

Kardelen Anaokulu öğrencileri ‘Orman Haftası’ münasebetiyle fidan dikti.

Fidan dikimi esnasında öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi

Seydişehir’de kurumsallaşmış kimliği ile okul öncesi eğitim kurumlarından olan Kardelen Anaokulu’nun minik öğrencileri okul bahçesine çeşitli ağaçların fidanlarını dikti.

Okul aile birliği tarafından yapılan açıklamada ”aile birliğimiz tarafında temin edilen fidanlar ‘Orman Haftası’ münasebetiyle öğrencilerimize verildi.Öğrencilerimizde bu fidanları okul bahçesine diktiler. Bu uygulama ile daha bilinçli nesil yetişmesini amaçlıyor. Yaşanılabilir yeşil bir çevre düşüncesi ile çocuklarımızı yetiştiriyoruz” dediler

 Fidanların dikimi sırasında öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.