GRAND SAFİR OTEL VE DÜĞÜN SALONU AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2017 - 04:59, Güncelleme: 25.12.2017 - 04:59
 

GRAND SAFİR OTEL VE DÜĞÜN SALONU AÇILDI

Antalya-Konya çevreyolunda yapılan Grand Safir Otel ve Düğün Salonu törenle hizmete girdi.

Alaylar Camii imamı Hüsamettin Günay’ın okuduğu dua ile açılışı yapılan Grand Safir Otel ve Düğün Salonu’nda katılımcılara kısa bir müzik ziyafeti ve ikramda bulunuldu. Çevre yolu Taşağıl kavşağında hizmete giren Grand Safir Otel’in Çok sayıda misafirin katıldığı açılışında kurdeleyi, otelin sahibi Yunus Çiğdem, Belediye İnsan Kaynakları ve Zabıta Müdürü Bahattin Erdoğan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel,  CHP Eski İlçe Başkanı Yunus Uysal ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Muammer Bağcı birlikte kesti. Açılışı yapılan Otel ve Restaurant’ın alkolsüz olduğu, İş toplantısı, Seminer Organizasyonları, Düğün ve Sünnet Yemekleri gibi hizmetlere açık olduğu bilgisi verildi.    
Antalya-Konya çevreyolunda yapılan Grand Safir Otel ve Düğün Salonu törenle hizmete girdi.

Alaylar Camii imamı Hüsamettin Günay’ın okuduğu dua ile açılışı yapılan Grand Safir Otel ve Düğün Salonu’nda katılımcılara kısa bir müzik ziyafeti ve ikramda bulunuldu.

Çevre yolu Taşağıl kavşağında hizmete giren Grand Safir Otel’in Çok sayıda misafirin katıldığı açılışında kurdeleyi, otelin sahibi Yunus Çiğdem, Belediye İnsan Kaynakları ve Zabıta Müdürü Bahattin Erdoğan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel,  CHP Eski İlçe Başkanı Yunus Uysal ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Muammer Bağcı birlikte kesti.

Açılışı yapılan Otel ve Restaurant’ın alkolsüz olduğu, İş toplantısı, Seminer Organizasyonları, Düğün ve Sünnet Yemekleri gibi hizmetlere açık olduğu bilgisi verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.