30 YILDIR ARALIKSIZ TUVALET İŞLETİYORDU…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2017 - 02:40, Güncelleme: 28.12.2017 - 02:40
 

30 YILDIR ARALIKSIZ TUVALET İŞLETİYORDU…

Arasta esnafı tarafından çok sevilen ve bu çarşının tuvaletini işleten Serdar Güven, 30 yıldır yaptığı bu işe veda etti.

1983 yılında Etibank’tan emekli olduktan sonra boş duramayıp bulduğu işte çalışan ve 1987 yılından beri aralıksız Arasta tuvaletini çalıştıran 80 yaşındaki Serdar Amca’nın gözü gibi baktığı tuvaletini artık başkası işletecek. Esasen Karslı olan, 40 senedir Seydişehir’de yaşayan Serdar Amca, Seydişehir’i ve çalışmayı çok sevdiğini şu sözleriyle anlattı: “Anamdan doğdum doğalı çalışırım. Ne bulduysam yaptım. Bu yaşa kadar hiç boş durmadım. Fakirdim. Ama Allah bana bu Seydişehir’i nasip etti. Taşına toprağına nur yağsın. O kadar yer gezdim. Burası kadar bereketli bir yer görmedim.” Tuvalet işletmeciliğinin de kötü bir iş olmadığını belirten Serdar Amca: “Bu iş helal bir iş. Yalnız üzerimize biraz dikkat etmemiz gerekiyordu. Ben de temizlik yaparken tulumumu giyerdim. Bu yaptığım tuvalet işletmeciliği, insanların ihtiyacı olan bir iş. Ademoğlu her şeye dayanır ama tuvalete dayanamaz. Ben de çarşı esnafına ve tüm vatandaşlarımıza hizmet ettiğime inanıyorum ve hepsine hakkım varsa helal ediyorum. Onlarda helal etsinler” diyerek esnafla vedalaştı. 30 yıldır Arasta tuvaletini işleten Serdar Güven işine sadıklığı ve tuvaleti temiz tutmasıyla biliniyordu. Ayrıca Rambo Mehmet diye bilinen Mehmet Karakoca’nın Allah rızası için yıllarca temizliğini yapmıştı. Arasta tuvaletini bundan sonra yine bilinen simalardan Ali Şahin işletecek.
Arasta esnafı tarafından çok sevilen ve bu çarşının tuvaletini işleten Serdar Güven, 30 yıldır yaptığı bu işe veda etti.

1983 yılında Etibank’tan emekli olduktan sonra boş duramayıp bulduğu işte çalışan ve 1987 yılından beri aralıksız Arasta tuvaletini çalıştıran 80 yaşındaki Serdar Amca’nın gözü gibi baktığı tuvaletini artık başkası işletecek.

Esasen Karslı olan, 40 senedir Seydişehir’de yaşayan Serdar Amca, Seydişehir’i ve çalışmayı çok sevdiğini şu sözleriyle anlattı:

“Anamdan doğdum doğalı çalışırım. Ne bulduysam yaptım. Bu yaşa kadar hiç boş durmadım. Fakirdim. Ama Allah bana bu Seydişehir’i nasip etti. Taşına toprağına nur yağsın. O kadar yer gezdim. Burası kadar bereketli bir yer görmedim.”

Tuvalet işletmeciliğinin de kötü bir iş olmadığını belirten Serdar Amca: “Bu iş helal bir iş. Yalnız üzerimize biraz dikkat etmemiz gerekiyordu. Ben de temizlik yaparken tulumumu giyerdim. Bu yaptığım tuvalet işletmeciliği, insanların ihtiyacı olan bir iş. Ademoğlu her şeye dayanır ama tuvalete dayanamaz. Ben de çarşı esnafına ve tüm vatandaşlarımıza hizmet ettiğime inanıyorum ve hepsine hakkım varsa helal ediyorum. Onlarda helal etsinler” diyerek esnafla vedalaştı.

30 yıldır Arasta tuvaletini işleten Serdar Güven işine sadıklığı ve tuvaleti temiz tutmasıyla biliniyordu.

Ayrıca Rambo Mehmet diye bilinen Mehmet Karakoca’nın Allah rızası için yıllarca temizliğini yapmıştı.

Arasta tuvaletini bundan sonra yine bilinen simalardan Ali Şahin işletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.