ODUNU KÖMÜRÜ ALDINIZ KAPIDAN NE İSTEDİNİZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2018 - 06:43, Güncelleme: 04.01.2018 - 06:43
 

ODUNU KÖMÜRÜ ALDINIZ KAPIDAN NE İSTEDİNİZ?

ODUNU KÖMÜRÜ ALDINIZ KAPIDAN NE İSTEDİNİZ?

Gazetemizin ardiyesine giren hırsızlar gece kapıyı kırarak içerde bulunan kömür ve odunları çaldılar.              Aras da çarşısındaki Toroslar gazetemizin karşısında ki depomuz sabah iş yerimize geldiğimizde kapısının kırıldığını içerisindeki odun ve kömürün kimliği belirsiz kişiler tarafından çalindiği   görüldü.                Odun ve kömürün çalındığına pek üzülmedik ama hırsızların depo kapısının camını kırmaları bizi kırdı. 
ODUNU KÖMÜRÜ ALDINIZ KAPIDAN NE İSTEDİNİZ?

Gazetemizin ardiyesine giren hırsızlar gece kapıyı kırarak içerde bulunan kömür ve odunları çaldılar.             

Aras da çarşısındaki Toroslar gazetemizin karşısında ki depomuz sabah iş yerimize geldiğimizde kapısının kırıldığını içerisindeki odun ve kömürün kimliği belirsiz kişiler tarafından çalindiği   görüldü.

               Odun ve kömürün çalındığına pek üzülmedik ama hırsızların depo kapısının camını kırmaları bizi kırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.