BELEDİYEDE 220 İŞÇİ KADROYA GEÇMEK İÇİN BAŞVURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2018 - 06:54, Güncelleme: 13.01.2018 - 06:54
 

BELEDİYEDE 220 İŞÇİ KADROYA GEÇMEK İÇİN BAŞVURDU

Seydişehir Belediyesi’nde taşeron olarak çalışan 220 işçi kadroya geçmek için başvurdu.

Başvuru yapan işçilerin, oluşturulan komisyon tarafından ön inceleme çalışmalarına da başlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü Madde Uygulamasına İlişkin Usul ve Esasların kapsamında Bilal MERNEKLİ (Belediye Başkan Yrd.)’nin Başkanlığında TESPİT KOMİSYONU oluşturulması, oluşturulacak olan Tespit Komisyonuna asıl üye olarak Mevlüt GÜRAY (Belediye Başkan Yrd.), Bahaddin ERDOĞAN (İnsan Kaynak.ve Eğt. Müdürü), Yusuf BALCI (Şirket Yön Kurulu üyesi) ve H. Süleyman CEYLAN (Mali Hizmetler Müdür V.)’ve Milli eğitim Müdürü Tahir KİBAR nin görevlendirilmesi uygun görülmüştür. Seydişehir Belediyesi Tespit Komisyonuna 11/01/2018 tarihi itibariyle 220 taşören işçisi baş vuruda bulunmuş, ön inceleme çalışmalarına başlanmıştır.”
Seydişehir Belediyesi’nde taşeron olarak çalışan 220 işçi kadroya geçmek için başvurdu.

Başvuru yapan işçilerin, oluşturulan komisyon tarafından ön inceleme çalışmalarına da başlandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada:

“375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü Madde Uygulamasına İlişkin Usul ve Esasların kapsamında Bilal MERNEKLİ (Belediye Başkan Yrd.)’nin Başkanlığında TESPİT KOMİSYONU oluşturulması, oluşturulacak olan Tespit Komisyonuna asıl üye olarak Mevlüt GÜRAY (Belediye Başkan Yrd.), Bahaddin ERDOĞAN (İnsan Kaynak.ve Eğt. Müdürü), Yusuf BALCI (Şirket Yön Kurulu üyesi) ve H. Süleyman CEYLAN (Mali Hizmetler Müdür V.)’ve Milli eğitim Müdürü Tahir KİBAR nin görevlendirilmesi uygun görülmüştür.

Seydişehir Belediyesi Tespit Komisyonuna 11/01/2018 tarihi itibariyle 220 taşören işçisi baş vuruda bulunmuş, ön inceleme çalışmalarına başlanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.