DÜNYA KIRIM TATAR DERNEĞİ'NDEN AFRİN AÇIKLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2018 - 02:27, Güncelleme: 23.01.2018 - 02:27
 

DÜNYA KIRIM TATAR DERNEĞİ'NDEN AFRİN AÇIKLAMASI

Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Merkezi TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

Dernekten gelen açıklama aşağıdaki şekilde: “Türkiye, Zeytin Dalı Harekâtı olarak adlandırılan Afrin operasyonunu her yönden çok başarılı bir şekilde başlatmış bulunmaktadır. Daha önce gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Harekâtının önemli amaçlarından biri, Türkiye’nin Suriye sınırında bir terör kuşağının oluşturulmasının engellenmesiydi. Bu operasyonun neticesinde PKK/PYD’nin oluşturmaya çalıştığı kantonlardan Kobani ve Afrin’in birleştirilmesi önlenmişti. Ayrıca, bölge DEAŞ ve diğer terör örgütlerinden temizlenmiş ve Suriye sınırları içinde güvenliği en iyi biçimde sağlanan bir bölge oluşturulmuştu. Türk milletini hedef alan milletimizi yok etmek için Başta Afrin olmak üzere terör yuvalarına hareket başlattığı operasyonda başarılar diliyoruz. Büyük Türk Milleti ve onun şerefli evlatları Afrin’de gerekeni yapacaktır. Tarihin her döneminde Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olmuştur.  Dünya kırım tatar derneği olarak bundan sonrası için de ordumuzun her anlamda muvaffakiyetinden şüphemiz yok. Dualarımız onlarla.”
Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Merkezi TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

Dernekten gelen açıklama aşağıdaki şekilde:

“Türkiye, Zeytin Dalı Harekâtı olarak adlandırılan Afrin operasyonunu her yönden çok başarılı bir şekilde başlatmış bulunmaktadır. Daha önce gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Harekâtının önemli amaçlarından biri, Türkiye’nin Suriye sınırında bir terör kuşağının oluşturulmasının engellenmesiydi. Bu operasyonun neticesinde PKK/PYD’nin oluşturmaya çalıştığı kantonlardan Kobani ve Afrin’in birleştirilmesi önlenmişti. Ayrıca, bölge DEAŞ ve diğer terör örgütlerinden temizlenmiş ve Suriye sınırları içinde güvenliği en iyi biçimde sağlanan bir bölge oluşturulmuştu. Türk milletini hedef alan milletimizi yok etmek için Başta Afrin olmak üzere terör yuvalarına hareket başlattığı operasyonda başarılar diliyoruz. Büyük Türk Milleti ve onun şerefli evlatları Afrin’de gerekeni yapacaktır. Tarihin her döneminde Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olmuştur.  Dünya kırım tatar derneği olarak bundan sonrası için de ordumuzun her anlamda muvaffakiyetinden şüphemiz yok. Dualarımız onlarla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.