HASTALARDAN GEÇİCİ OTOPARK İSTEĞİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 04:10, Güncelleme: 24.01.2018 - 04:10
 

HASTALARDAN GEÇİCİ OTOPARK İSTEĞİ…

Yeni hastanenin otoparkı yetişmeyince gelen hastalar araçlarını ya yola park ediyor ya da eski hastane otoparkına koymak zorunda kalıyor.

Yeni hastanenin üst tarafında ki otopark çalışmalarının kış aylarının başlamasıyla yarım kalması, hastaları sıkıntıya sokuyor. Yeni hastanenin poliklinik girişi yanında bulunan Eti A.Ş.’ ye ait arsanın Cengiz ailesinin müsaadesi ile yeni otopark yapılıncaya kadar geçici olarak kullanılmasının güzel bir hayır işi olacağı belirtiliyor. Seydişehir merkezinde de bazı ören yerlerinin belediye tarafından zemin düzenlemesi yapılıp mucur dökülmesiyle geçici otopark olarak kullanıldığı gibi, yeni hastanenin yanındaki Eti A.Ş.’ ye ait alan için de buna benzer bir uygulamayla geçici de olsa otopark sorununa çözüm bulması hastaları büyük bir zahmetten kurtaracağı bildirildi. Yeni hastanenin poliklinik hizmetlerini vermeye başlaması ile eski hastane otoparkı ile yeni hastane arasında yürümek zorunda kalan hastalar poliklinik girişinin hemen karşısında bulunan Eti A.Ş.’ ye ait arsanın yeni otopark yapılıncaya kadar geçici olarak kullanılmasını istediler. Eti A.Ş. yetkilileri böyle bir kolaylık sağlamasının kendileri için çok iyi olacağını söyleyen hastalar: “Poliklinik girişi yeni hastaneye ters taraftan verilmiş. Onun için otoparkın bu tarafta olması gerekir. Üst tarafta ki yeni hastane otoparkı bitinceye kadar hiç olmazsa bu bölgenin otopark olarak kullanılması yerinde bir hizmet olur” dediler.
Yeni hastanenin otoparkı yetişmeyince gelen hastalar araçlarını ya yola park ediyor ya da eski hastane otoparkına koymak zorunda kalıyor.

Yeni hastanenin üst tarafında ki otopark çalışmalarının kış aylarının başlamasıyla yarım kalması, hastaları sıkıntıya sokuyor.

Yeni hastanenin poliklinik girişi yanında bulunan Eti A.Ş.’ ye ait arsanın Cengiz ailesinin müsaadesi ile yeni otopark yapılıncaya kadar geçici olarak kullanılmasının güzel bir hayır işi olacağı belirtiliyor.

Seydişehir merkezinde de bazı ören yerlerinin belediye tarafından zemin düzenlemesi yapılıp mucur dökülmesiyle geçici otopark olarak kullanıldığı gibi, yeni hastanenin yanındaki Eti A.Ş.’ ye ait alan için de buna benzer bir uygulamayla geçici de olsa otopark sorununa çözüm bulması hastaları büyük bir zahmetten kurtaracağı bildirildi.

Yeni hastanenin poliklinik hizmetlerini vermeye başlaması ile eski hastane otoparkı ile yeni hastane arasında yürümek zorunda kalan hastalar poliklinik girişinin hemen karşısında bulunan Eti A.Ş.’ ye ait arsanın yeni otopark yapılıncaya kadar geçici olarak kullanılmasını istediler.

Eti A.Ş. yetkilileri böyle bir kolaylık sağlamasının kendileri için çok iyi olacağını söyleyen hastalar:

“Poliklinik girişi yeni hastaneye ters taraftan verilmiş. Onun için otoparkın bu tarafta olması gerekir. Üst tarafta ki yeni hastane otoparkı bitinceye kadar hiç olmazsa bu bölgenin otopark olarak kullanılması yerinde bir hizmet olur” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.