ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE HATİM PROGRAMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2018 - 02:58, Güncelleme: 05.02.2018 - 02:58
 

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE HATİM PROGRAMI

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan şehit yakınları ve gazilerle hatim programında bir araya geldi.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için her ay düzenlenen hatim programı Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği binasında gerçekleşti. Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal DEMİREL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim’ in ardından şehit ve gazilerimiz için dualar edildi.
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan şehit yakınları ve gazilerle hatim programında bir araya geldi.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için her ay düzenlenen hatim programı Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği binasında gerçekleşti.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal DEMİREL, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilciliği Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’ in ardından şehit ve gazilerimiz için dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.