ÇARPIŞAN ARAÇLAR BAHÇESİNE GİRDİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 04:18, Güncelleme: 10.02.2018 - 04:18
 

ÇARPIŞAN ARAÇLAR BAHÇESİNE GİRDİ…

Uzunyol’da üç aracın çarpıştığı kazada araçlardan biri savrularak bahçeye girdi.

Cevher Dudayev Caddesi Başak Fırını karşısında ki Dörtyol kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. O sırada tavuklara bakan bahçe sahibi Mahmut Ünses büyük bir tehlike atlattı. Kazada İsmail Tekir yönetiminde savrulan araç Mahmut Ünses’e bahçenin tel örgüsünü aşarak bahçe duvarında büyük hasar oluşturdu. Kazanın olduğu Dörtyol kavşağında sık sık kaza meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri yetkililerden önlem alınmasını, kavşakta bulunan trafonun kaldırılmasını ve buraya göbek yapılmasını istediler. Kazada şans eseri ölü ve yaralı olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Uzunyol’da üç aracın çarpıştığı kazada araçlardan biri savrularak bahçeye girdi.

Cevher Dudayev Caddesi Başak Fırını karşısında ki Dörtyol kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi.

O sırada tavuklara bakan bahçe sahibi Mahmut Ünses büyük bir tehlike atlattı. Kazada İsmail Tekir yönetiminde savrulan araç Mahmut Ünses’e bahçenin tel örgüsünü aşarak bahçe duvarında büyük hasar oluşturdu.

Kazanın olduğu Dörtyol kavşağında sık sık kaza meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri yetkililerden önlem alınmasını, kavşakta bulunan trafonun kaldırılmasını ve buraya göbek yapılmasını istediler.

Kazada şans eseri ölü ve yaralı olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.