AFRİN HAREKÂTI’NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2018 - 01:28, Güncelleme: 19.02.2018 - 01:28
 

AFRİN HAREKÂTI’NA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

İlçemizde Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Sancak Mehteran Takımı eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş Eski Garaj kavşağında başlayıp Seyyid Harun Bulvarı, Milli Egemenlik Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergâhında devam ederek Hükümet Meydanı’na kadar sürdü. Yürüyüşe katılanlar Hükümet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Sancak Mehteran takımının vermiş olduğu konseri izledi. Program Afrin Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz için okunan dua ile sona erdi.
İlçemizde Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Sancak Mehteran Takımı eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş Eski Garaj kavşağında başlayıp Seyyid Harun Bulvarı, Milli Egemenlik Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergâhında devam ederek Hükümet Meydanı’na kadar sürdü.

Yürüyüşe katılanlar Hükümet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Sancak Mehteran takımının vermiş olduğu konseri izledi.

Program Afrin Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz için okunan dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.