ÇETİNER AMBALAJ YENİ YERİNDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2018 - 04:45, Güncelleme: 21.02.2018 - 04:45
 

ÇETİNER AMBALAJ YENİ YERİNDE

Çarşı meydanında yıllardır faaliyet gösteren Çetiner Ambalaj, Seyyid Harun Bulvarı’nda yer alan Çetiner Çiçekçilik ile birleşerek yeni yerinde hizmet veriyor.

Seyyid Harun Bulvarı Yıldızkent Sitesi karşısında hizmet veren Çetiner Çiçekçilik’te artık, çiçekçiliğin yanında ambalaj malzemeleri de satılacak. Çiçekçilik ve Ambalaj Malzemeleri işlerini birleştiklerini belirten işletme sahipleri Çetiner kardeşler: “Daha önce Çiçekçilik ve Ambalaj dükkânlarımız ayrı ayrı yerdeydi. Vatandaşlara daha kurumsal bir hizmet verebilmek için bu iki ürünü artık yeni düzenlediğimiz mekânda satışa sunuyoruz. Amacımız değerli müşterilerimize en güzel hizmeti vermektir” dediler.
Çarşı meydanında yıllardır faaliyet gösteren Çetiner Ambalaj, Seyyid Harun Bulvarı’nda yer alan Çetiner Çiçekçilik ile birleşerek yeni yerinde hizmet veriyor.

Seyyid Harun Bulvarı Yıldızkent Sitesi karşısında hizmet veren Çetiner Çiçekçilik’te artık, çiçekçiliğin yanında ambalaj malzemeleri de satılacak.

Çiçekçilik ve Ambalaj Malzemeleri işlerini birleştiklerini belirten işletme sahipleri Çetiner kardeşler: “Daha önce Çiçekçilik ve Ambalaj dükkânlarımız ayrı ayrı yerdeydi. Vatandaşlara daha kurumsal bir hizmet verebilmek için bu iki ürünü artık yeni düzenlediğimiz mekânda satışa sunuyoruz. Amacımız değerli müşterilerimize en güzel hizmeti vermektir” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.