ENGELLİ ÖĞRENCİLERE KAFE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2018 - 02:40, Güncelleme: 22.02.2018 - 02:40
 

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE KAFE

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde törenle açılan Gökkuşağı Kafeteryası renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin kafeterya açılışına katılan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya gösterdikleri ilgi ve yakınlık görülmeye değerdi. Okulun uygulamalı programı doğrultusunda Gökkuşağı Kafeteryasının işletmesini öğrencilerin üstlendi. Kafeteryada misafirlere ikramda bulunan öğrenciler şiir, ilahi ve şarkı söyleyerek yeteneklerini ortaya koyarken duygulu anlar da yaşandı.   Kafeteryanın açılış törenine katılanlara okul müdürü tarafından öğrencilerin hünerlerini sergiledikleri atölyeler de gezdirildi. Bazı engelli öğrenciler ise Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan özel istekte bulunmaları ise dikkat çekti. Engelli öğrencilerin galoş imalatı ve el sanatları imalatı ile üretime katkı sağladıklarını; müzik odası ve spor odasında ise sosyal ve sportif aktiviteleri gerçekleştirdiklerini gören Kaymakam ve Protokol üyeleri, okul yöneticilerine ve okula desteklerini esirgemeyen Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya: “Burada ekip ruhu oluşturulmuş, güzel şeyler yapılıyor.” diyerek takdir ve teşekkürlerini ilettiler.
Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde törenle açılan Gökkuşağı Kafeteryası renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin kafeterya açılışına katılan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya gösterdikleri ilgi ve yakınlık görülmeye değerdi.

Okulun uygulamalı programı doğrultusunda Gökkuşağı Kafeteryasının işletmesini öğrencilerin üstlendi.

Kafeteryada misafirlere ikramda bulunan öğrenciler şiir, ilahi ve şarkı söyleyerek yeteneklerini ortaya koyarken duygulu anlar da yaşandı.

 

Kafeteryanın açılış törenine katılanlara okul müdürü tarafından öğrencilerin hünerlerini sergiledikleri atölyeler de gezdirildi.

Bazı engelli öğrenciler ise Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan özel istekte bulunmaları ise dikkat çekti.

Engelli öğrencilerin galoş imalatı ve el sanatları imalatı ile üretime katkı sağladıklarını; müzik odası ve spor odasında ise sosyal ve sportif aktiviteleri gerçekleştirdiklerini gören Kaymakam ve Protokol üyeleri, okul yöneticilerine ve okula desteklerini esirgemeyen Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya: “Burada ekip ruhu oluşturulmuş, güzel şeyler yapılıyor.” diyerek takdir ve teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.