ŞEHİTLİK PARKI 18 MART’A HAZIRLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 02:41, Güncelleme: 12.03.2018 - 02:41
 

ŞEHİTLİK PARKI 18 MART’A HAZIRLANIYOR

Şehitlik Parkı, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’ne hazırlanıyor.

Belediye yanında bulunan Şehitlik Parkı’na Seydişehir Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne bina yapmıştı. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehitlik Parkı’nın, hummalı bir çalışma ile yeniden düzenlenerek, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde açılışının yapılmasının planlandığı öğrenildi. Şehitlik Parkı’nın şehit ailelerinin rahat ve huzurlu vakit geçirebilecekleri şekilde düzenleneceği ve parka her şehidin adı ve künyesinin yazılı olduğu ay yıldızlı anıtların koyulacağı öğrenildi.
Şehitlik Parkı, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’ne hazırlanıyor.

Belediye yanında bulunan Şehitlik Parkı’na Seydişehir Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne bina yapmıştı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Şehitlik Parkı’nın, hummalı bir çalışma ile yeniden düzenlenerek, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde açılışının yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Şehitlik Parkı’nın şehit ailelerinin rahat ve huzurlu vakit geçirebilecekleri şekilde düzenleneceği ve parka her şehidin adı ve künyesinin yazılı olduğu ay yıldızlı anıtların koyulacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.